phoenix7891 نوشته است: ممنون از جوابتون .اما مشكل من اينه كه در 15 سالگي موهاي روي پوست بيضه ام رو با تيغ زدم و از اون موقع بيشتر شد.و مجبور بودم هر يه مدت يه بار كوتاه كنم .حالا نميدونم ايا اين كار من موجب افزايش موها شده يا همه مردها موهاي اين ناحيه رو كوتاه ميكنند؟
اگر اين كا رو مي كنند معمولا با تيغ يا كرم ؟
من با ماشين اين كار رو مي كنم ايا استفاده از اين وسيله برقي اثر بدي روي بيضه ها خواهد داشت يا نه؟
لطفا اقايون به سه سوال كامل جواب بدن.من از تكرار سوالم و جواب هاي نامربوط خسته شدم.ممنون
1- اینکه موها رو کوتاه کنید یا نه دقیقا به خودتون و شریک جنسیتون مربوطه اما بهداشت چیزیه که همه انسانهای روی زمین رعایت می کنند و کوتاه نگه داشتن موهای تناسلی به بهداشت کمک می کنه هرچند میشه موها رو حفظ کرد و بهداشت رو هم رعایت نمود . این دیگه به سلیقه افراد بستگی داره
2- معمولا موها رو می تراشند . گروهی هم از موبر های استاندارد که مجوز مصرف در نواحی تناسلی دارند استفاده می کنند ( از داروخانه تهیه کنید ) بنظر من موبر ها کارشون رو بهتر انجام می دهند ضمن اینکه موضع زبر نمیشه و احتمال بروز جوش و موهای زیر پوستی هم در فوم های استاندارد موبر کمتره
3- جریان الکتریسیته اش بعید می دونم روی بیضه ها تاثیر منفی بذاره
اما اگر این دستگاه رو بعدا برای صورتتون هم استفاده می کنید بنظر من استفاده در ناحیه تناسلی جایز نیست
از طرفی استفاده از دستگاههای قدیمی می تونه آسیب جدی به پوست اون ناحیه بزنه و حتی باعث بروز زخم بشه
خلاصه یا بتراشید یا با قیچی کوتاه کنید یا از فوم موبر استاندارد برای ناحیه تناسلی استفاده کنید .