شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

خاطراتی که آزارم میده

1. mari_65

کاربر نيمه فعال

کاربر نيمه فعال
    با سلام خدمت همه کسايي که تو اين سايت فعاليت ميکنن و اطلاعات مفيدي در اختيار کسايي که نيازمند اونها هستند قرار ميدن .
    من دختري 24 ساله ، مجرد و دانشجو هستم . سوالي که ميخواستم بپرسم شايد يه کم تکراري باشه ولي چون جوابم رو از پاسخهاي قبلي که به ديگران داديد نگرفتم مجدداً تکرارش ميکنم . من ميل جنسي خيلي بالايي دارم و به خاطر عقايدم نميتونم و نميخوام که قبل از ازدواج با کسي رابطه داشته باشم . به خاطر همين براي تخليه ي هيجاناتم خود ارضايي ميکنم . تقريباً ميشه گفت هر روز اين کارو ميکنم ، و حتي بعضي روزا چندين بار، چون تا اين کارو نکنم آروم نميشم . تازه با اين کار هم کاملاً ارضا نميشم ، فقط کمي آرومم ميکنه
    احساس ميکنم فقط يه رابطه جنسی کامل با پيش نوازي ها و معاشقه هاي بعدش ميتونه منو کاملاً ارضا کنه . اگه چيزي وجود داره که با مصرف اون موقتاً ميل جنسي من يه کم پايين بياد لطفاً بهم معرفي کنيد .
    ه چيز ديگه هم هست که خيلي منو آزار ميده : تقريباً 4-3 سال پيش با پسري دوست بودم که به خاطر عشق زيادي که نسبت بهش داشتم بر خلاف ميلم و با اصرار زياد اون باهاش رابطه جنسی داشتم (البته نه کامل) . بعد از مدتي که شخصيت اون برام رو شد و فهميدم که قصدش از دوستي با من فقط همين بوده و هيچ دوست داشتني در کار نبوده رابطم رو باهاش تموم کردم و به شدت ازش متنفر شدم . حالا به خاطر ميل زياد جنسيم ، تو خود ارضايي ها يا مواقع ديگه همش رابطه جنسی هايي که با اون داشتم تو ذهنم مياد که اين خيلي آزارم ميده و اذيتم ميکنه . تو رو خدا کمکم کنيد ، چي کار کنم اين خاطرات مسخره که اصلاً دوسشون ندارم از ذهنم پاک شه .
    قبلاً از همه ي دوستان به خاطر راهنماييشون تشکر ميکنم .

2. اگه میخواید از این فکر و افکار مزاحم دیگه راحت شید با یه هینوتراپ مشاوره کنید.
    خیلی خوبه.

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  3. سلام دوست عزیز
    به دلیل اینکه خود ارضایی نیاز به یک سری تخیلات و تفکرات مجازی راجع به جنس مخالف دارد شما نا خود آگاه جهت خودارضایی شخص مذکری را در افکارتان تجسم میکنید که با شما در حال معاشقه و رابطه جنسی است نزدیکترین افکار جهت خود ارضایی همان خاطره نزدیکی شماست که مغز شما آنرا پیش روی شما می آورد و ذهن شما را سوق به این افکار میدهد.
    شما نا خود آگاه به این تفکر تن میدهید اما سریع از این تفکر بدتان می آید سپس میل جنسی بر شما حاکم میشود و ادامه میدهید تا ارضا شوید پس از ارضا تنها چیزی که برای ذهنتان باقی میماند تصور همان خاطره است که با خود ارضایی به یاد می آورید و با خود ارضایی این خاطره را در ذهنتان زنده نگه میدارید.
    تنها را شما ترک خودارضایی است البته این مساله نا خود آگاه و هیچ گونه دخل تصرفی در این قضیه شما ندارید.خود ارضایی را ترک کنید و من مطمئن هستم که مشکل شما رفع میشود.

رابطه  جنسی محصول گردهمایی یک زن و یک مرد است کـه یـکدیـگر را دوسـت بـدارند و مکمل یکدیگر باشند.

تشکر شده توسط : 4 کاربر
  4. mari-65  سلام.
    شايد خود ارضائي آبرومندانه ترين راه فروكش كردن ميل جنسي بالا باشه اما يكي از دلايلي كه باعث پر و بال گرفتن هر چه بيشتر اين موضوع مي شه، پرداختن و فكر كردن به اون و ضعف ايمان و تقوا است.
    براي خلاصي از خطرات ناراحت كننده و حتي خودارضايي كه زمينه ساز يادآوري خاطرات ناخوشايند شما مي شود ، به شما پيشنهاد مي كنم :
    1. خودتون رو بيشتر درگير كار و درس و كلاسهاي مختلف كنيد .
    2. سعي كنيد هميشه در جمع باشيد و حتي المقدور جائي تنها نمانيد كه زمينه خودارضائي در شما بوجود بياد. (طبيعي كه آدم تو جمع خودارضائي نمي كنه.)
    3. سعي كن ارتباط معنوي خودت با خدا رو بيشتر كني.
    4. اين يكي معركه است اگه انجامش بدي ««« دعاي كميل رو همراه با معني ش بخون »»»»

دوست دارم . موفق باشي
    ياحق

تشکر شده توسط : 3 کاربر
  5. با سلام
    دوست گرامی
    پیشنهاد میکنم :
    1- بیشتر در گیر مطالعه ،ورزش، و حضور در جشنها بشید.
    2-به این فکر کنید که عمل خود ارضائی خودش موجب ضعف جسم و روان انسان میشه و زیاده روی در آن باعث ضعف اراده،وعدم نگه داشتن ادرار در آینده خواهد شد ضمناً در دوران زندگی مشترکتون هم بعضاً موجب عدم ارضای کامل هم خواهد شد و... لذا شروع به کم کردن و در نهایت ترک اون کنید.
    3-با دوستانتون بیشتر مراوده کنید.
    4-تحکیم ایمان بسیار در امر خودباوری و استحکام تصمیم  و شروع کارهای بزرگ نقش مهم و اساسی را داره لذا به اون هم بیشتر فکر و عمل کنید.
    5-در اسرع وقت ودر یک فرصت مناسب ازدواج کنید.
    6- بیشتر از غذاهاو نوشیدنیهای سرد مانند دوغ -ماست و... استفاده کنید.
    7- از خوردن غذاها و چاشنیهای  تند و گرم تا حد ممکن صرفه نظر کنید.
    8- در صورت امکان دوش آب سرد، که مرحمی است بر شهوت زیاد ، بگیرید.
    و...
    حتماً موفق خواهید بود.
    بهروز و شاد باشید.

تشکر شده توسط : 1 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید