سلام من 22ساله ومجرد هستم .میخواستم بپرسم که آیا تخمدان های کیست ساز باعث نازایی میشوند و آیا درمانی برای آن وجود دارد .من این مشکل را دارم و خیلی نگرانم ممنون میشم اگه کمکم کنید
shop_2234_2006 نوشته است: سلام من 22ساله ومجرد هستم .میخواستم بپرسم که ایاتخمدان های کیست ساز باعث نازایی میشوند و ایا درمانی برای ان وجود دارد .من این مشکل را دارم و خیلی نگرانم ممنون میشم اگه کمکم کنید
simintanha نوشته است: سلام خسته نباشید 19 سال سن دارم و 7 ماهه ازدواج کردم
از مدت 2 سال پیش زیر شکمم درد عجیبی می گرفت دکترهای زیادی رفتم تا یکی تشخیصث داد کیست تخمدان دارم
می خواستم ببینم حالا که کیست دارم نزدیکی کنم اشکال نداره؟
برای حاملگی چطور
در ضمن قرص ld هم استفاده میکنم
dokhtarelor1356 نوشته است:
1. با توجه به مصرف قرص مارولون و استفراغ شدید آیا می توان این قرص را واژینالی استفاده نمود.؟
dokhtarelor1356 نوشته است: 2. آیا نیاز به عمل جراحی برای این کیست با سایز نسبتاً بزرگ وجود دارد؟
dokhtarelor1356 نوشته است: 3. تا چه مدت باید از این قرص استفاده نمود؟
dokhtarelor1356 نوشته است: 4. با توجه به اینکه زمان 11 سال بدون هیچگونه نتیجه گیری گذشته است آیا مراجعه به مرکز ناباروری صحیح است.؟
dokhtarelor1356 نوشته است: 5. با توجه به حساس بودن تخمدانها به داروهای محرک چه اقدامی برای اینکار صورت خواهد پذیرفت؟
shimakhan نوشته است: سلام آقای دکتر
23 دارم و مجردم. 3 بار کیست تخمدان داشتم. که هر بار باوجود استفاده مرتب از دارو اما منجر به باز گشت کیست با فواصل نامنظم شده که بعد از اون سیکل قاعدگی م نیز نامرتب شده. و با هر بار تاخیر پریودی به دلیل استرسی که از داشتن کیست دارم حتما یک سونو میدم.که در همین سونوی آخرم یک مایکرو فولیکول داشتم. که این کار منو خیلی خسته کرده.نمی دونم باید چیکار کنم!راجع به کیست مقاله های زیادی مطالعه کردم از طرفی خودم داشجوی همین فیلدم. اما به نتیجه ای نرسیدم خواهش می کنم راهنماییم کنید.
mary12 نوشته است: من دارای کیست تخمدان بودم و با داروهای ld و marvelon درمان نشد و مجبور به عمل جراحی شدم . 2.5 ماه بعد از عمل سونوگرافی کردم و مشاهده شد که یک کیست تخمدان به همان اندازه قبل از عمل (به قطر 5cm)وجود دارد. لطفا بگویید چه مدت لازم است تا یک کیست تخمدان به قطر گفته شده تشکیل شود. در ضمن بعد از عمل قرص دانازول برای مدت 6 ماه تجویز شده بود. در ضمن در طول 3 سال گذشته نتوانسته ام باردار شوم.
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|