بهترین درمان انگل روده ای به غیر از قرص مترونیدازول چیست ؟ چون آن را مصرف کرده ام ولی خوب نشدم و هر جه غذا می خورم باز هم ضعیف و لاغر هستم .گاهی اوقات هم دل درد میگیرم (معمولا صبحهای زود ).
aazzbc نوشته است: بهترین درمان انگل روده ای به غیر از قرص مترونیدازول چیست ؟ چون آن را مصرف کرده ام ولی خوب نشدم و هر جه غذا می خورم باز هم ضعیف و لاغر هستم .گاهی اوقات هم دل درد میگیرم (معمولا صبحهای زود ).
aazzbc نوشته است: سلام !از شما به خاطر جوابتون به سوال روز شنبه ام متشکرم در ادامه باید بگم که دکتر از روی جواب آزمایشم وجود انگل را تایید کرده و گفته عمر این انگل یک روز است .و 60 عدد قرص مترونیدازو ل تجویز کرد که هر 8 ساعت دو عدد از آنها را مصرف می کردم ولی خوب نشدم.از شما می خواهم داروی مناسبتری را به من معرفی کنید.
ضمنا می خواستم نظر یک متخصص را راجع به مصرف پودر های چاقی برای چاق شدن بدانم.آیا عوارضی دارد.آیا دوره مصرف باید با ورزش همراه باشد؟
stranger نوشته است: سلام
چند روز پیش موقع اجابت مزاج چیز های سفید رنگی تقریبا به اندازه دانه برنج ( کمی کوچکتر) در مدفوع دیدم البته هیچ دردی در شکم و یا علامت دیگه ای نداشتم با مراجعه به پزشک عمومی ایشون سوسپانسیون پیورونیوم؟ رو تجویز کردند 1 قاشق صبح ناشتا و 1 قاشق 2 هفته بعد .
میخواستم ببینم همین درمان کافیه ؟
در ضمن در بروشور دارو نوشته شده که این بیماری بین اعضای خانواده منتقل میشه و باید همه از دارو استفاده کنن می خواستم بدونم چجوری منتقل میشه و در ضمن نوشته شده لباس زیر بعد از درمان شستشو داده بشه ( یعنی از لباس زیر خود من هم دوباره به خودم منتقل میشه ؟) و درمان قطعی چند روز بعد اتفاق میافته
باتشکر
sami28 نوشته است:stranger نوشته است: سلام
چند روز پیش موقع اجابت مزاج چیز های سفید رنگی تقریبا به اندازه دانه برنج ( کمی کوچکتر) در مدفوع دیدم البته هیچ دردی در شکم و یا علامت دیگه ای نداشتم با مراجعه به پزشک عمومی ایشون سوسپانسیون پیورونیوم؟ رو تجویز کردند 1 قاشق صبح ناشتا و 1 قاشق 2 هفته بعد .
میخواستم ببینم همین درمان کافیه ؟
در ضمن در بروشور دارو نوشته شده که این بیماری بین اعضای خانواده منتقل میشه و باید همه از دارو استفاده کنن می خواستم بدونم چجوری منتقل میشه و در ضمن نوشته شده لباس زیر بعد از درمان شستشو داده بشه ( یعنی از لباس زیر خود من هم دوباره به خودم منتقل میشه ؟) و درمان قطعی چند روز بعد اتفاق میافته
باتشکر
سلام
احتمالا دکتر تشخیص داده اند که شما دچار انگل از نوع انتروبياز يا همان كرمك شده اید که PYRVINIUM تجویز کرده اند
قائدتا همین درمان کافی هست مگر اینکه انگل مقاوم باشد و یا تشخیص درست صورت نگرفته باشد
اگرچه درمانهای دیگری هم وجود دارد
ضمنا اگر مسائل بهداشتی از جمله بهداشت لباسهای زیر و شستن دستها و شیرهای آب و کوتاه نگهداشتن ناخن و ...
رو درست و جدی انجام ندید اونوقت احتمال مبتلا شدن سایر افراد خانواده هم ممکنه مبتلا بشوند
بیماری مهلکی نیست اما اگر بهداشت در داخل و خارج خانواده رعایت نشود احتمالا مدتها می تونه آزارتون بده
و در صورت رعایت همه نکات خیلی خوب و خیلی زود - شاید کمتر از یکهفته - همه چیز حل میشه
baranbahari نوشته است: سلام
خسسته نباشین
من یه مشکلی دارم اونم اینکه روم نمیشه برم دکتر
به خاطر همین می خواهم بهم کمک کنین.
یه مدتی هست که دفع مدفوم خیلی سخت شده گاهی یه روز اصلا دفع نمیشه.
انگلای سفیدیم (تقریبا.5 / تا 1 سانتی )توی مدفوم دیدم.
اگه میشه لطف کنین منو راهنمایی کنین تا از شرشون راحت شم.
گاهی دل درد میشم (گاهی دردش خیلی زیاد میشه (تقرباشکم و زیر نافم) ).
زود گشنم میشه.
آب دهانم تقریبا زیاد شده.
رنگ و روم زرد میشه.
هر روز لاغر تر میشم.
لطفا کمکم کنین
ممنون
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|