سلام دوستان.
تن من وحشتناك عرق ميكنه، چه زمستون چه تابستون فرقي نداره.ديگه خسته شدم.آيا راهي هست واسه خلاص شدن از اين مهلكه؟
تن من وحشتناك عرق ميكنه، چه زمستون چه تابستون فرقي نداره.ديگه خسته شدم.آيا راهي هست واسه خلاص شدن از اين مهلكه؟
msety نوشته است: سلام دوستان.
msety نوشته است: سلام دوستان.
sami28 نوشته است:msety نوشته است: سلام دوستان.
سلام
عرق کردن اغلب دلایل بی اهمیت دارد ولی اگر نشانه هایی مثل کاهش وزن یا افزایش آن . لرزش دست ، اضطراب ، ریزش مو ، خشکی پوست بخصوص پوست لب و ... رو دارید اونوقت ممکنه بعلت مشکلات تیروئید باشه و باید مورد بررسی قرار بگیرید
momena نوشته است:sami28 نوشته است:msety نوشته است: سلام دوستان.
سلام
عرق کردن اغلب دلایل بی اهمیت دارد ولی اگر نشانه هایی مثل کاهش وزن یا افزایش آن . لرزش دست ، اضطراب ، ریزش مو ، خشکی پوست بخصوص پوست لب و ... رو دارید اونوقت ممکنه بعلت مشکلات تیروئید باشه و باید مورد بررسی قرار بگیرید
با سلام!
آقای سامی عزیز ، یعنی به نظر شما من مشکل تیروئید دارم؟
من هم زیاد عرق می کنم و هم لبم خیلی زود خشک و پوسته میشه. چند سال پیش که تست خون دادم مشکلی نداشتم. به نظر شما ممکنه حالا مشکل تیروئید داشته باشم؟!!!!
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|