شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

رشد یکدفعه یک غده در کشاله ران

1. با سلام
    من در جایی زندگی میکنم که پزشک پوست خوبی وجود ندارد لذا خواهشمندم دوستان تا جایی که میتونند من رو کمک کنند.

تقریبا حدود یک ماهه که یک غده (جوش یا ...) در کشاله ران من رشد کرده با این مشخصات:

1- در ابتدا بصورت یک جوش کوچک در کشاله ران دیده شد که طی یکماه به قطر حدود یکسانتیمتر رسید
    2- کاملا بدون درد است، فشار دادن آن نیز باعث بروز درد نمیشود
    2- ظاهر آن همیشه براق و تازه است و هیچگاه حالت خشک شدگی ندارد
    3- از آن خون و چرک سفید رنگ تراوش میکند (چیزی شبیه به خونابه همواره در حال ترشح است)
    4- ترشحات آن بوی بسیار بدی دارند

ممنون از راهنمایی های شما
    و با تشکر از سایت بسیار خوبتون

2. iraani نوشته است: با سلام
    من در جایی زندگی میکنم که پزشک پوست خوبی وجود ندارد لذا خواهشمندم دوستان تا جایی که میتونند من رو کمک کنند.

تقریبا حدود یک ماهه که یک غده (جوش یا ...) در کشاله ران من رشد کرده با این مشخصات:

1- در ابتدا بصورت یک جوش کوچک در کشاله ران دیده شد که طی یکماه به قطر حدود یکسانتیمتر رسید
    2- کاملا بدون درد است، فشار دادن آن نیز باعث بروز درد نمیشود
    2- ظاهر آن همیشه براق و تازه است و هیچگاه حالت خشک شدگی ندارد
    3- از آن خون و چرک سفید رنگ تراوش میکند (چیزی شبیه به خونابه همواره در حال ترشح است)
    4- ترشحات آن بوی بسیار بدی دارند

ممنون از راهنمایی های شما
    و با تشکر از سایت بسیار خوبتون

سلام

بدون معاینه حضوری نمیشه دقیقا مشخص کرد چه مشکلی دارید
    شاید یک جوش بزرگ و کیستیک که همیشه بدلیل سایش رانها در حال تحریک هست ، در کشاله ران شما ایجاد شده و به احتمال بیشتر شاید دچار فیستول شده اید .
    به جراح عمومی مراجعه کنید . در مراحل اولیه شاید نیاز به جراحی نباشد

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  3. با تشکر از راهنمایی شما
    حس شخصی من از جوش معمولا یک برآمدگی دردناک درحالیکه این مورد اصلا دردی ندارد و بیشتر به یک تاول شبیه است.

در صورت امکان دو سئوال دارم :

1- ممکنه عبارت علمی (انگلیسی) موارد احتمالی رو نام ببرید که من بتونم از طریق اینترنت ریسرچ کنم ؟ (بروز این مشکل من رو تاحدی نگران کرده و میخوام در موردش بیشتر بدونم.)

2- آیا من میتونم اینجا عکس آپلود کنم؟ اگر میشه از چه طریق ؟

با تشکر

4. شما یکبار می گی جوش یکبار می گی تاول ! همینه که من همیشه می گم تشخیص از راه دور کار شدنی نیست چون درصد زیادی ممکنه بیمار شرح درستی از وضعیتش نتونه بده .
    و الانم  واقعا چیزی جز اطلاعات پست قبلی ندارم که بهتون بدم . دیگه این شمایید که باید دلتون بحال خودتون بسوزه و بجای تحقیق ، سراغ درمان اصولی برید

1- fistula
    - توجه: تصویر کوچک شده است،
    برای دیدن تصویر در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید!

2- فرستادن عکس خیلی موردی نداره چون چه جوش باشه چه فیستول کار بیشتری از دست ما بر نمیاد
    اما اگر اصرار دارید می تونید عکس ضایعه رو در یکی از سایتهای رایگان آپلود عکس ، آپلود کنید و اینجا با قرار دادن آدرس در آیکون مخصوص عکس  ( در قسمت ادیتور ) عکس رو به نمایش بگذارید

5. بازم ممنونم از شما

شبیه به این عکس نیست، (این تصویر بیشتر شبیه به یک زایده درونی ست درحالیکه اون کاملا بیرون آمده است)
    اما من اگه بخوام به شهر بزرگتری جهت درمان برم، بهتره اول به چه پزشکی مراجعه کنم :
    1- دکتر پوست ؟
    2- ارولوژیست ؟
    3- متخصص غدد؟
    4- متخصص داخلی ؟
    ...

ممنون که وقت گذاشتید
    موفق باشید.

6. تنها راه پیش روی شما که مشخص بشه فیستول هست یا جوش یا چیز دیگه مراجعه به متخصص پوست و یا داخلی هست ( هرکدوم دم دستت هست ) . این برای شروع خوبه ولی اگر فیستول باشه معمولا کار به جراحی می کشه که یا جراح پوست و زیبایی و یا جراح عمومی دست به کار می شن .

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید