Alirezar نوشته است: سلام مجدد منظور من از اینکه چگونه میشه فهمید کسی پرده بکارت دارد یا نه این است که مثلا شخصی به من میگه من پرده دارم من از کجا میتونم بفهمم؟
جنابعالی نمیتونی بفهمی تنها راهش مراجعه به پزشک و تشخیص پزشکه!!!
Alirezar نوشته است: سلام مجدد منظور من از اینکه چگونه میشه فهمید کسی پرده بکارت دارد یا نه این است که مثلا شخصی به من میگه من پرده دارم من از کجا میتونم بفهمم؟
sabakami نوشته است: سلام من مدت یک سال و نیم که ازدواج کردم پرده من از نوع ارتجاعی و در ابتدای دخول مقداری احساس درد میکنم (البته زیاد نیست)آیا واقعا تا موقع زایمان طبیعی پاره نمیشه؟
yalda68 نوشته است: با سلام.دوستم به من گفت که حدودا 2 ساعت داشته فیلم تحریک کننده میدیده.که بعدش به صورت نا خود آگاه خودشو روی پتو مالونده.بعد 10 دقیقه که رفته دستشویی.ترشحاتش زیاد بوده و یه رگه خون توش بوده. البته گفت توی شرتش هیچی ندیده،درد و سوزشی هم نداشته.خیلی نگرانه.من بهش گفتم ماله بکارتت نبوده.احتمالا زیاد تحریک شدی و فعل و انفعالات رحم ات زیاد بوده.درست گفتم؟
yalda68 نوشته است: سلام.بنده هم میدونم که پتو نمیتونه وارد واژن یشه،اما میخواستم بدونم اون رگه خون مال چی بوده؟ماله فعل وانفعالات رحم؟ یا آسیب دیدگی جزیی بکارت؟
yalda68 نوشته است: با سلام.دوستم به من گفت که حدودا 2 ساعت داشته فیلم تحریک کننده میدیده.که بعدش به صورت نا خود آگاه خودشو روی پتو مالونده.بعد 10 دقیقه که رفته دستشویی.ترشحاتش زیاد بوده و یه رگه خون توش بوده. البته گفت توی شرتش هیچی ندیده،درد و سوزشی هم نداشته.خیلی نگرانه.من بهش گفتم ماله بکارتت نبوده.احتمالا زیاد تحریک شدی و فعل و انفعالات رحم ات زیاد بوده.درست گفتم؟
kimiaa نوشته است: يکي از دوستام ، در دوران نامزدي ، براي گواهي هايمن پيش دکتر رفته بود، دکتر بعد از معاينه پرسيده : به تازگي تحريک شدي؟
مي خواستم بپرسم زماني که دختر مورد تحريک جنسي قرار مي گيره ، آيا حالت هايمن خصوصا اگه از نوع حلقوي کنگره اي باشه تغيير مي کنه ؟ يعني بدون اينکه هيچ دخولي صورت بگيره صرفا" به خاطر تحريک و ارگاسم شدن ، در زمان تحريک سوراخ هايمن بازتر ميشه ؟
sara2131 نوشته است: سلام خسته نباشید برا تشخیص نوع بکارت و سالم بودن یا ترمیم اون آیا پزشک قانونی با توجه به اینکه پزشک عمومی است از متخصص زنان باتجربه تر است؟و آیا پرده ای که ترمیم شده و توسط پزشک متخصص سالم تشخیص داده شده توسط پزشک قانونی قابل تشخیص است؟
kaveh000kaveh نوشته است:sara2131 نوشته است: سلام خسته نباشید برا تشخیص نوع بکارت و سالم بودن یا ترمیم اون آیا پزشک قانونی با توجه به اینکه پزشک عمومی است از متخصص زنان باتجربه تر است؟و آیا پرده ای که ترمیم شده و توسط پزشک متخصص سالم تشخیص داده شده توسط پزشک قانونی قابل تشخیص است؟
سلام
بله دوست عزیز با توجه به تخصص و تجربه پزشک قانونی در تشخیص اینگونه مسائل کارزبده تر است
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|