شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

خارش و دانه هاي قرمز پوست بدن

1. سلام به همه دوستان و تشكر بابت سايت خوبتون
    البته نميدونم مديريت اين سايت يه شخص خاصه و  يا يه گروه هستش، ولي به هر حال به مدير يا گروه مديريت خسته نباشيد ميگم!
    شرح مشكل :
    من پوست فوق العاده حساسي دارم (هم پوست بدنم و هم پوست صورتم )
    هر سال موقع زمستون بعضي از قسمتهاي پوستم بدنم (رانها )خارش ميگيره و حالتي مثل كهير پيدا ميكنه ،البته گاهي توي تابستون هم اين حالت واسم پيش مياد
    غير از اين پوستم به انواع بدليجات حساسيت داره ،البته از بچگي اين حالت رو داشتم و هيچ وقت از بدليجات استفاده نميكنم ولي حتي گاهي دكمه شلوار جين هم واسم مشكل درست ميكنه و اون قسمت پوستم كه تماس داره ، دونه هاي ريز قرمز همراه با خارش  ميزنه
    و اما مشكل جديدم كه خيلي داره اذيتم ميكنه
    حدودا 5 يا 6 ماهي هست كه بدنم دونهاي ريز قرمز ميزنه با خارش خيلي زياد و بعد از يه مدتي بزرگتر ميشه و بعد از يه مدت طولاني لكه ميشه ،مثل جاي زخم !
    بيشتر هم توي پاهام مخصوصا ساق پام اين دونه ها ظاهر ميشه
    پيش دو تا متخصص پوست رفتم ولي هيچ كدوم تشخيص ندادن و داروهاشون اثري نداشت
    داروهاي يكيشون مربوط به حساسيت بود و اون يكي داروي تركيبي داد واسه خوب شدن زخمها
    لطفا راهنمايي كنيد كه چيكار كنم ،روز به روز داره لكه هاي پام بيشتر ميشه!
    مرسي

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  2. با سلام

بدون معاینه حضوری نمیشه هیچ تشخیصی داد اما اگر کمکتون می کنه باید بگم شرح حال شما به یکی از دو بیماری " سوریازیس ( پسوریازیس ) " و " شامبرگ " می خوره . هردو بیماری درمان قطعی ندارند و بیشتر درمانهای کنترلی دارند و البته در اغلب موارد خود بخود از بین می روند . در صورت وجود این بیماریها پزشک گاهی تصمیم می گیره نقص ایمنی بدن رو بررسی کنه . همچنین استفاده از کورتن و کورتیکوستروئید و رتینوئیدهای موضعی اغلب به کنترل ماجرا کمک می کند . در مورد شما داستان بیشتر شبیه بیماری شامبرگ هست چون چیزی از پوسته ریزی های معروف سوریازیس ننوشته اید .
    بنظر من بهتره جهت آرامش خیال به متخصص پوست مجرب تری مراجعه کنید هرچند که درمان قطعی خاصی هم مدنظر نیست .

نمونه ای از شامبرگ

- توجه: تصویر کوچک شده است،
    برای دیدن تصویر در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید!

نمونه  ای از سوریازیس

- توجه: تصویر کوچک شده است،
    برای دیدن تصویر در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید!

در مورد خارش پوستتون در سرما هم به عقیده من این موضوع به خشکی سطح پوستتون باز می گرده
    در سرما از کرم مرطوب کننده استفاده کنید ، به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید