با سلام
رابطه جنسی از پشت(مقعد) رو توصیه و تایید میکند؟
چه بیماری های ممکنه پیش بیاد برای طرفین؟
ممنون و متشکرم!
رابطه جنسی از پشت(مقعد) رو توصیه و تایید میکند؟
چه بیماری های ممکنه پیش بیاد برای طرفین؟
ممنون و متشکرم!
fjsh18 نوشته است: سلام.من و نامزدم از مقعد رابطه جنسی داشتیم.بعد از در آوردن آلتم و ریختن آب منی به بیرون چند ثانیه بعد در ناحیه مقعد خونریزی داشت.ممکن است به پرده بکارت فشار آورده شود یا نه؟ اصلاً در امیزش مقعدی خونریزی وجود دارد؟ من خودم یک شکاف سطحی در جداره مقعد نامزدم دیدم ولی ترسیدم که به پرده آسیب رسیده باشد .. توضیح دهید ممنون میشم
shahramkhan نوشته است: من با دوست دخترم از 4 ماه پیش روابط جنسی بالا تنه داشتیم.اما دفعه آخر من ازش خواستم ارتباط مقعدی داشته باشیم،اونم گفت به خاطر من قبول میکنه.و من یه کم بیشتر از سر آلت رو وارد کردم و سعی کردم آروم باشم تا اذیت نشه.اونم میگفت دردش قابل تحمل بوده و یه کمی هم لذت داشته.در ضمن منی داخل ریخته شد. چند تا سوال دارم،1-اینکه دردش زیاد نبوده یعنی قبلا هم رابطه داشته؟شک کردم بهش 2-منی از توی روده خود به خود نیاد بیرونو بره تو واژن؟ باید مقعدو با صابون میشست؟ 3-آیا ارتباط مقعدی باعث عادت کردن زن به این نوع رابطه و احتمال خیانت میشه؟ اگه آره حتی واسه یه بار؟ 4-هیچ کدوم بیماری مقاربتی نداریم،آیا ممکنه میکروبهای توی روده باعث بیماری من بشه؟ 5-یه بار هم وقتی میخواستم منی رو روی شکمش بریزم،خیلی پرت شد و تو چشمش رفت و بعد چشمشو شست و قطره استریل ریخت تو چشمش،جای نگرانی داره؟ میدونم این آخری خنده دار بود اما مجبور بودم بپرسم. ببخشید زیاد سوال کردم. ممنون
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|