شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

گرایش های دو جنسی خفیف

1. با سلام
    من پسرم ولی از بچگی یه مقدار گرایش های دو جنسی داشتم مثلا به پوشیرن لباس های زنانه علاقه داشتم
    این مشکل تو سن بلوغ شدت گرفت اما بعد بلوغ خیلی بهتر شد
    الان کاملا بالغم و از پسر بودنم خوشحالم و پسر بودن رو به دختر بودن ترجیح میدم
    اما هنوز این مشکل از بین نرفته و هر چند وقت یک بار تحریک میشم لباس زنانه بپوشم و از همه مهمتر این که یه کم اختلال شخصیت دارم مثلا (خیلی اوقات)وقتی خواب جنسی می بینم تو خواب یک زنم نه مرد   (در ضمن وقتی هم خواب میبینم انزال اتفاق نمی افته!)

2. سلام

بنظر میرسه مشکل هورمونی نداشته باشید گرچه آزمایشات لازم رو باید بدید و مشکلتون با مشاوره و رفتار درمانی قابل حل هست . به مشاور مراجعه کنید

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  3. دوست عزيزبايد ديد شما از پوشيدن لباس زنانه احساس زن بودن ميكنيد واز زن شدن لذت ميبريد ويا از اين كه به زني دسترسي نداريد وبا پوشيدن لباس زنانه احساس نزديك شدن به زنها به شما دست ميدهد وبا اين روش خود را ارضا ميكنيد اگر كه به اين روش خودتان را ارضا مكنيد كه اين به دليل دسترس نداشتن به جنس مخالف خودتان است وباازدواج كردن بهتر خواهيد شد ولي اگر از اينكه به شكل زنها ميشويد احساس زن شدن به شما دست ميدهد كه خطر ناكه وبايد برويد پيش متخصص روان درماني ويا مشاور درماني كه متخصص اين جور بيماريها هستند اميداورم توانسته باشم راهنماي مناسبي كرده باشم

4. همون طور که گفتم من پسر بودنو کاملا به دختر بودن ترجیح میدم اما دوست داشتم دختر بودن رو هم تجربه کنم. مسئله ی لباس بیشتر ریشه در کودکی من داره و باید بگم تا حدی احساس زن بودن به من دست میده که هر چند وقت یک بار انجامش میدم و خیلی هم لذت بخشه .

همونطور که گفتم بیشتر این مشکلا خیلی خفیف هستن ولی مشکل اصلی اینه که چرا وقتی خواب جنسی میبینم تو کالبد خودم نیستم و  کالبد کاملا مونث و و روحیه ی کاملا زنانه دارم؟

5. خوابها معمولا با ضمیرناخودآگاه ما درارتباطند
    و احتمالا شما در پس زمینه ذهنیت این موضوع رو دوست داری .
    دیگه چیزی ندارم بگم . پست قبلیم رو بخون

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  6. سلام
    شما بايد ريشه هاي  مشكلتون رو بشناسيد و رفع كنيد.صرف رضايت از جنسيت و پوشيدن لباسهاي مردانه به معني رفع كامل مشكل شما نيست. معمولا مشكلاتي كه ريشه در دوران كودكي دارن اونقدر عميق هستن كه با چند تا توصيه ساده رفع نشن.شما حتما بايد يه يك روانشناس مراجعه كنيد.روان درماني در حل تعارضهاي شكل گرفته در دوران كودكيتون بهتون كمك ميكنه.
    مثل بعضي بيماريهاي جسمي كه احتياج  به جراحي و مراقبتهاي طولاني و مداوم دارند ،مشكلات روحي –رواني هم احتياج به درمانهاي اساسي دارن.

7. دوست عزيز بايد ببيني باپوشيدن لباس ارضاي روحي ميشي يا جنسي كه هركدام جنبه جداگانه دارد اگر روحي است به روانكاو مراجعه كن واگر جنسي است به متخصص غذد داخلي بدن تا با كنترول هرمونا آن راحل كنند

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید