4 سال از ازدواجم ميگذره و بچه اي 1 ساله دارم....همسرم به وفور با خودش پاي سايت يا ماهواره ور ميره و گاهي هم خود ارضائي ميكنه و من اتفاقي فهميدم و خودش هم ميدونه كه فهميدم! سر اين موضوع اختلاف پيدا كرديم و من هروقت ميفهمم اينكارو كرده شديدا بهم ميريزم ..نميدونم چرا! هر وقت ميگم من مشكل يا كمبودي دارم كاملا از رابطه جنسی با من و رفتارهاي جنسيم ابراز رضايت ميكنه و ميگه مربوط به عادت نوجوونيمه و به شوخي حرف زشتي ميزنه كه هميشه نميشه چلوكباب گاهي آدم هوس نون و پنير هم ميكنه! البته اين مثال رو كاملا از خيانت جدا و اون رو كلا غير قابل دفاع ميدونه...من نميخوام اينجا نصايحي مثل بيشتر بهش برس و ....اينهارو بشنوم فقط برام سواله كه اگه كسي از رابطه جنسی با زنش راضي باشه به چه دلايل ديگهاي ميتونه خودش رو عمدا تحريك كنه با ديدن فيلم و .... و خودارضائي كنه؟.....لطفا اقايون جواب بدن و خانومها اگه تجربه مشابه اي دارن مطرح كنن.........ما واقعا داريم سر اين مسئله اختلاف شديد پيدا ميكنيم و ناراحت شدن من سر اين موضوع هم دست خودم نيست و تا مدتها بعد از لو رفتن اينكارش از رابطه جنسی باهاش گريزون و ناراضي ميشم و خود اين مسئله به اختلاف دامن ميزنه!.....لطفا كمكم كنيد..........ممنون
در ضمن ايا تو اين سايت ميتونم با مشاوري هم در اين زمينه صحبت كنم؟.من تازه عضو شدم
در ضمن ايا تو اين سايت ميتونم با مشاوري هم در اين زمينه صحبت كنم؟.من تازه عضو شدم