سلام خانوم گل متاسفم از اينكه زندگي اينجوري پيش ميره ولي اگه طورديگه بهش نگاه كني مطمئن ميشي كه همه چيز روبه راهه و خودت رو درياب و به نظر من زندگي ديگه اي رو شروع كن .موفق باشي
maryam68 نوشته است: واقا متاسفم ولی تو هنوز خیلی جوونی و میتونی موقعیت های خوبی داشته باشی.
به نظر من هرچی زودتر جدا بشی بهتره عزیزم.
__reza__ نوشته است:maryam68 نوشته است: واقا متاسفم ولی تو هنوز خیلی جوونی و میتونی موقعیت های خوبی داشته باشی.
به نظر من که طبق این گفته بالا از مریم عزیز زیاد احساسی تصمیم نگیرید.
یکم اروم و خونسرد باشید و البته مقاوم
دنیا همیشه جوری که ما می خوایم شاید پیش نره ولی این شمایید که می تونید بهترین تصمیم رو بگیرید
ببینید واقعا مشکل اون چی هست احتمالا خود اون هم از این وضعیت رنج می بره می دونم که شما تلاش می کنید .
ادما باید ادم روزای سخت باشه نه روزای خوشی همدیگه (این حرف من اصلا به معنی تایید شوهرتون نیست . )
اما عاقلانه تصمیم بگیرد .
و شوهرتون رو راضی کنید که بره پیش دکتر اما نه با غر زدن و تحقیر ش .
به امید روزای خوب واقعی !
maryam68 نوشته است:__reza__ نوشته است:maryam68 نوشته است: واقا متاسفم ولی تو هنوز خیلی جوونی و میتونی موقعیت های خوبی داشته باشی.
به نظر من که طبق این گفته بالا از مریم عزیز زیاد احساسی تصمیم نگیرید.
یکم اروم و خونسرد باشید و البته مقاوم
دنیا همیشه جوری که ما می خوایم شاید پیش نره ولی این شمایید که می تونید بهترین تصمیم رو بگیرید
ببینید واقعا مشکل اون چی هست احتمالا خود اون هم از این وضعیت رنج می بره می دونم که شما تلاش می کنید .
ادما باید ادم روزای سخت باشه نه روزای خوشی همدیگه (این حرف من اصلا به معنی تایید شوهرتون نیست . )
اما عاقلانه تصمیم بگیرد .
و شوهرتون رو راضی کنید که بره پیش دکتر اما نه با غر زدن و تحقیر ش .
به امید روزای خوب واقعی !
ولی فکر کنم اون پست و خوندید که گفتن یک ساله دارن به هر دری میزنن ولی فایده ای نداشته.
کسی که خودش واسه سلامتیش تلاش نکنه مگه کس دیگه چقدر میتونه کمکش کنه و از خودش مایه بزاره.این کار فقط وقتت تلف کردن و بی فایدست.
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|