شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

مشكل جنسي

1. مردي 40 ساله هستم. همسرم به دلايل مختلف جسمي و روحي ميل جنسي كمي دارد. اما من حداقل هفته اي دو بار نياز دارم. قطعا توسل به زور نيز كار صحيحي نيست. اخيرا متوجه شده ام ديدن فيلم هاي غير مجاز به راحتي مشكلات را حل مي كند و مرا از كار حرام بدتر دور مي دارد. از نظر شرعي ديدن فيلم حرام است. اما من مي دانم اگر با اين كار خود را تخليه نكنم دچار فعل حرام و بدتر مي شوم. آيا تصميم من و ادامه اين كار صحيح است و از نظر منطقي و علمي و اخلاقي و طبي و شرعي درست است؟

2. من پیشنهاد میکنم برای ارضای خود از فیلمهای پورنو استفاده نکنید
    آثار مخربی بر روحیه و اعصاب خواهد گذاشت ای نوع ارضا
    سعی کنید مشکلات و دلایل سردی همسرتون رو ریشه یابی کنید
    بهترین کار اینه که این میل رو با همسرتو به اشتراک بذارید تا ارضا شید به جای دیدن فیلم
    کار هم به شرعی بودن یا نبودنش ندارم ولی اینگونه ارضا از نظر اخلاقی درست نیست
    اینگونه ارضا فقط باعث فشار عصبی رو شما میشه و هیچ وقت آرامش خاطر به شما نمیده
    بهتر انجام نشه
    موفق باشید

تشکر شده توسط : 3 کاربر
  3. سلام
    اگه منظور شما همون خودارضائي كردنه پس بايد بدونيد كه كاري بس حرامتر از ديدن فيلمهاي غير مجازه.شما نگفتين مشكل روحي و جسمي همسرتون چيه شايد اگه بگين راحتتر بشه كمكتون كرد(البته اگه ميلي به گفتن دارين).به هر حال اينكار اصلا صحيح نيست.

4. سلام
    بهتره شما با همسرتون صحبت کنید و به علت سردی ایشون پی ببرید
    و اگه صحبت نتونست مشکله شما رو حل کنه بهترین کار مراجعه به یک مشاوره که میتونه در این زمینه به شما و همسرتون کمک کنه ، این راهی که شما می خواین در پیش بگیرین اصلا راه حل مناسبی برای حل مشکل شما نیست
    باید ریشه یابی کنید و ببینید مشکل همسرتون چیه و با هم در فکر درمان باشین
    موفق باشین

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  5. دوست عزیز خود ارضایی نه تنها مشکلی رو حل نمی کنه بلکه مشکلات بدتری به وجود میاره
    من پیشنهاد می کنم ابتدا خواستتون رو با محبت به همسر بگید.در زمانهایی که در منزل هستید همسرتون رو در اغوش بگیرید و بگید چقدر دوستش دارید و در این راستا با پزشک مشورت کنید و اگر نیاز بود به پزشک مراجعه کنید به هر حال مشکلتون قابل حل هست و جاینگرانی نیست فقط باید کمی خوددار و مهربانتر نسبت به همسرتون باشید

6. با سلام
    ببین دوست گرامی بطور معمول با بالا رفتن سن میل جنسی هم کم میشه البته نه در مورد شما و همسرتون چون شما در میانسالی هستید از طرفی سرد مزاجی یک معضلیه که گریبانگیر خیلی ها بوده و ضمناً قابل حل هم هست پس منهم با تاکید بر اینکه مراجعه به متخصصین(چه از لحاظ جسمی و چه از لحاظ روحی ،روانی) بهترین راهه ،جنابعالی رو از خودارضائی و دیدن اینگونه فیلمها که علاوه بر تخریب اعصاب ،موجب اعتیاد به دیدن آن میشه ،نهی میکنم.
    انشالله مشکل حل خواهد شد.
    موفق باشید.

7. سلام دوست عزيز

به نظر من ديدن فيلمها و خود ارضاعي به روشهاي مختلف فقط شما رو به انجام دوباره آنها معتاد مي كند و عوارض خوبي رو هم نداره پس بهتره براي حل موضوع و مشكلتون اون رو از ريشه حل كنيد اينجوري ناخواسته شما نسبت به زندگي مشترك هم سرد و بي اهميت خواهيد شد .پس بهترين راه مراجعه به يك مشاور خانواده و نهايتا پزشك است .اينجوري همسرتون هم نسبت به زندگي مشترك دلگرم ميشه .

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید