سلام. می خواستم بدونم آیا خون دادن حدود 4 بار مکرر باعث ریزش مو می شود. و اگر مو ریخت آیا دوباره خوب می شود؟
eamm نوشته است: سلام. ممنون از راهنماییتون.
این مشکل در مورد یه آقا بود که اومده بودند خواستگاری خوانوادش گفتن به خاطر خون دادن اینطوری شده و خوب می شه اما خودش گفت به خاطر کم خونی و ارثی است اون خیلی آقا و زیبا بود با اینکه بیشتر موهاش ریخته بود اما دل من راضی نمیشه راهی جود داره برای اون می گفت کاشت مو هم تأثیری نداره؟ همینطوره؟
حتی خودش می گه بیشترریش هاشم ریخته؟ هیچ راهی نیست برای بازگشت موهاش و ریشش<document>
eamm نوشته است: سلام دوستان عزیز.
در مورد این آقا بگم که برادر شهید هستند و سوگند می خوره که هیچ بیماری نداره و به خاطر ارثی بودن و همچنین تو زندگیش خلی سختی کشیده خیلی شب های زیادی را یعنی بسیار زیادی رو با بی خوابی و استرس و ناراحتی و افسردگی گذرونده- من فکر میکنم اینها عامل بی اهمیتی نباشند برای این آدم که استعداد ریزش مو رو داره
اما پسر بی نهایت خوبیه می گه رفتم دبی و با دستگاه موهای سر من رو شمردند فقط 5000 تا بوده در صورتیکه برای یه آدمی که موهاش معمولی ریخته باید 50000 تا باشه آیا واقعا امکان کاشت مو نیست
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|