شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

جاي جوش روي صورت

1. سلام من هميشه صورت پر جوشي داشتم و در دوران نوجواني هميشه جوش ها رو مي كندم و الان جاي جوش ها روي صورتم

مونده و گونه هاي من و بخش هاي مختلف صورتم سوراخ هاي كوچكي ايجاد شدهكه جاي همون جوش هاست..جوشهاي

صورتم اكثر اوقات گوشتي اند و بعضي ها هم سر سفيد بودن... تا به الان هم به پزشك مراجعه نكردم يعني جدي نگرفتم آيا

جاي جوشها پر يا برطرف ميشه؟؟بايد چي كار كنم؟؟

من پوست حساسي دارم و در مقابل نور آفتاب سريعا برنزه ميشه و ضمنا خيلي هم عرق مي كنم.و مثلا پوست پيشاني من از

گرما سوخته و من از پماد زينك اكسايد استفاده مي كردم....

ضمنا بعد از اصلاح صورت با تيغ يا ژيلت با اينكه از ادكلن و افتر شيو استفاده مي كنم باز صورتم جوش ميزنه.....

واقعا گرفتار شدم.

2. sjmam نوشته است: سلام من هميشه صورت پر جوشي داشتم و در دوران نوجواني هميشه جوش ها رو مي كندم و الان جاي جوش ها روي صورتم

مونده و گونه هاي من و بخش هاي مختلف صورتم سوراخ هاي كوچكي ايجاد شدهكه جاي همون جوش هاست..جوشهاي

صورتم اكثر اوقات گوشتي اند و بعضي ها هم سر سفيد بودن... تا به الان هم به پزشك مراجعه نكردم يعني جدي نگرفتم آيا

جاي جوشها پر يا برطرف ميشه؟؟بايد چي كار كنم؟؟

من پوست حساسي دارم و در مقابل نور آفتاب سريعا برنزه ميشه و ضمنا خيلي هم عرق مي كنم.و مثلا پوست پيشاني من از

گرما سوخته و من از پماد زينك اكسايد استفاده مي كردم....

ضمنا بعد از اصلاح صورت با تيغ يا ژيلت با اينكه از ادكلن و افتر شيو استفاده مي كنم باز صورتم جوش ميزنه.....

واقعا گرفتار شدم.

سلام
    بارها در این مورد صحبت شده . کافیه از طریق نوار جستجوی بالای صفحه سرچ کنید " جای جوش " به جواب می رسید
    اولا باید جوشها درمان بشن تا مورد جدید اضافه نشه
    بعد از لایه بردار ها ( کرم ، اسکراب ، لیزر ، میکرو درم و ... ) استفاده می کنن برای برداشتن اسکار جوشها

3. سلام
    من به مدت 6 ماهی میشه که واسه درمانه جوشام به پزشک مراجعه کردم واسه صورتم نتیجه خوبی هم گرفتم ولی واسه بدنم نه. حالا می خواستم بدونم آیا لایه برداری که تو مطب دکتر یا تو آرایشگاه انجام میدن میتونه واسه رفع جایه جوشا موثر باشه؟؟؟البته خوده دکتر گفته پماده ترتینویین جایه جوشا رو به مرور از بین می بره و نه کرمه لایه بردار نیازه و نه عمله لایه برداری؟؟حالا من چیکار کنم؟؟و راجب این پماد کسی اطلاعات داره؟؟؟

ممنون

4. forogh نوشته است: سلام
    من به مدت 6 ماهی میشه که واسه درمانه جوشام به پزشک مراجعه کردم واسه صورتم نتیجه خوبی هم گرفتم ولی واسه بدنم نه. حالا می خواستم بدونم آیا لایه برداری که تو مطب دکتر یا تو آرایشگاه انجام میدن میتونه واسه رفع جایه جوشا موثر باشه؟؟؟البته خوده دکتر گفته پماده ترتینویین جایه جوشا رو به مرور از بین می بره و نه کرمه لایه بردار نیازه و نه عمله لایه برداری؟؟حالا من چیکار کنم؟؟و راجب این پماد کسی اطلاعات داره؟؟؟

ممنون

خانم پماد ترتینوئین خودش لایه برداره دیگه !
    واضحه که با مصرف ترتینوئین ( کترل ) نیازی به سایر لایه بردار ها نیست

تشکر شده توسط : 1 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید