شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

ketrel

1. سلام دوستان
    من دیروز رفتم دکتر برای روشن شدن پوستم و محو شدن جای جوشهام برام اینمها را تجویز کرد میخواستم نظر شما را بدانم
    کرم روشن کننده مای چهار شب در هفته
    کرم کترل 0/5 درصد
    ضد افتاب سی گل 55
    و دو بسته قرص جوشان ویتامین c  سوال من
    کترل را تا جایی که میدونم برای افرادی که پوست تیره دارند تجویز نمیکنند علت چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بعد ایا عملکرد این تجویز خوب هست برای روشن شدن پوستم و محو شدن جای لک به نظرتون چند درصد امید میشه داشت
    و در آخر سپاسگزار هستم از همتون

2. سلام
    من از کترل برای از بین بردن جای جوش استفاده کردم فوق العاده است. یک کرم فرانسویه که باید طبق دستور خاصی استفاده بشه اما به طور کلی یک نوع لایه بردار است من پوستم روشنه ولی فکر نمی کنم برای پوست تیره ممانعتی داشته باشه

اما یک توصیه.بعد از استفاده از لایه بردار ها بخار آب جوش یا حمام سونا نگیر اونوقت پوستت می سوزه.من این بلا سرم اومد 1 هفته طول کشید تا خوب شد

موفق باشید

3. با سلام

کترل نام تجاری نوع خارجی ، پماد ترتینوئین نیم درصد هست . معمولا ترتینوئین درکسانی که سبزه هستند با احتیاط تجویز می شوند ، معنیش این نیست که اصلا تجویز نمی شود . پماد موثری هست و حتما متخصص همه چیز رو در نظر گرفته که تجویز کرده . شما منظم درمان رو انجام بدید و ضدآفتاب رو فراموش نکنید

4. سلام جناب سامی
    سوالم از شما اینه هست که با توجه به دستور پزشک که شنبه و چهارشنبه کترل بزنم و باقی روزها روشن کننده مای بزنم و هر روز هم ضد آفتاب سی گل بزنم بنظرتون چند درصد پوستم روشن و چند درصد جای جوشهای سطحی از بین میره

5. از اینکه دوستان جواب سوال بالایی دادید بی نهایت سپاسگزارم
    یه سوال دیگه داشتم اونم اینه که من اوایل استفاده از کترل وقتی میزدم شب بعد از روشن کننده مای استفاده میکردم لایه لایه شدن پوست صورتم را میدیدم ولی الان دیگه اینجوری نمیشه میشه علت را بگید ممنون میشم

6. ali_swjoon نوشته است: از اینکه دوستان جواب سوال بالایی دادید بی نهایت سپاسگزارم
    یه سوال دیگه داشتم اونم اینه که من اوایل استفاده از کترل وقتی میزدم شب بعد از روشن کننده مای استفاده میکردم لایه لایه شدن پوست صورتم را میدیدم ولی الان دیگه اینجوری نمیشه میشه علت را بگید ممنون میشم

سلام

سوال قبلیت عزیزم در مورد درصد و اینچیزا بوده
    خب من از کجا بدونم چه درصدی مناسب پوستت هست ؟
    به پزشکت اطمینان کن

در مورد پوسته ریزی هم لزومی نداره شما پوسته ریزی رو به چشم ببینی
    اوائل پوست با این مواد آداپته نیست ، تاثیر زیادی می گیره و پوست ریزی مشخصی داره
    بعد از اون پوست عادت می کنه و این پوسته ریزی کندتر میشه و دیگه قابل رویت نیست اما لایه برداری همچنان ادامه داره
    در موارد خیلی نادر پس از مصرف خیلی طولانی واقعا پوست دیگه به لایه بردار واکنش نشون نمیده که در اینحالت پزشک ترجیح میده نوع لایه بردار رو عوض کنه و بعیده این در مورد شما صادق باشه

نگران نباشید

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید