با سلام.به تازگی بر روی آالت خود جوش برامده قرمز رنگ مانند جوش صورت را مشاهده کرده ام که کمی هم درد دارد.من 20 سال دارم و تا کنون نیز تماس جنسی نداشته ام.علت این جوش چیست و خطرناک است یا نه؟آیا لازم است به پزشک مراجعه کنم؟
با تشکر
با تشکر
agnesh نوشته است: با سلام.به تازگی بر روی آالت خود جوش برامده قرمز رنگ مانند جوش صورت را مشاهده کرده ام که کمی هم درد دارد.من 20 سال دارم و تا کنون نیز تماس جنسی نداشته ام.علت این جوش چیست و خطرناک است یا نه؟آیا لازم است به پزشک مراجعه کنم؟
با تشکر
stranger نوشته است: سلام
من تقریبا 4 هفته ای هست که لکه های رو سر آلت ( محل اتصال سرآلت به ختنه گاه ) بوجود اومده رنگ لکه ها صورتی رنگه ( کمی کم رنگ تر ازپوست روی سر آلت) و درد یا خارش خاصی نداره اما موقع ارکشن صبحگاهی یهمقدار پوسته پوسته میشه ... یه بار هم از محل پوسته پوسته یه زخم کوچکبرداشت ...
به متخصص اورولوژی مراجعه کرده چیزی تشخیص نداد و گفت برم پیش متخصص پوست ... میخواستم ببینم
اصلا چی هست و پیگیری لازمه؟
با تشکر
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|