<if> <w> <w>Normal</w> <w>0</w> <w> <w> <w> <w> <w>false</w> <w>false</w> <w>false</w> <w> <w>EN-US</w> <w>X-NONE</w> <w>AR-SA</w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> </w> <m> <m> <m> <m> <m> <m> <m> <m> <m> <m> <m> <m> </m></w><endif><if> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> <w> </w><endif><if><endif>
ممنونم از سامی عزیز و سارا خانوم که جواب دادند
خدمت شما عرض کنم که قراره ما یک هفته ی دیگه برای انجام مسابقه ای بهکشور کانادا اعزام شویم و مسئولین ، ما را به دکتر ها معرفی کردند تا چک آپ شویمکه ایا مشکلی داریم یا نه
ما هم رفتیم پیش دکتر و برای من ازمایش خون و قند و ادرار نوشت
.
این بود که همچین آزمایشی دادم
هیچ کدام از علائمی که گفتید را ندارم نه خستگی نه صعف نه ادرار کفالود نه هیچکدام از موارد
در ضمن دکتر فشار خون من را گرفت در حد نرمال بود
به نظر شما ایا لازمه من قبل از اعزام دوباره آزمایش بگیرم این دفعهبگویم یک آزمایش کلی برای من بنویسد و چک آپ شوم چون من به دکتر گفتم آزمایش کلیبنویس او گفت برای چک آپ شدن همین ها ضروری است و بقیه لازم نیست
.
از سارا خانوم هم تشکر می کنم من وقت رفتن به دکتر در همین تهران راندارم چه برسه به اصفهان از جوابی هم که دادید و به فکر سلامتی من بودید نهایتتشکر را دارم
در ضمن من اصلا هیچ قرصی مصرف نمی کنم از مسکن گرفته تا غیره
آهان این نکته رو هم فراموش کردم که بگویم
من در هنگامی که رفتم برای ازمایش ، اون خانومی که از من خون می گرفتگفت برای آزمایش قند خون باید ناشتا باشی در حالی که من بعد از ناهار رفته بودمگفت اگه ناشتا نیستی از بی حسی استفاده می کنم اگه اشتباه نکنم همچین چیزایی گفتهبود
در هر صورت بعد از ناهار آزمایش دادم به دلیل وقت کمی که داشتم و نمیتونستم صبح بروم برای آزمایش و تاکید مسئولین بر زودتر گرفتن گواهی سلامت.
خلاصه اینکه دکتر گواهی سلامت رو به من داد و خیال آنها را راحت کردولی من به دلیل بالا بودن این مقدار خیالم ناراحته
تو اینترنت سرچ کردم دیدم این یه نوع پروتئین هست که برای ماهیچه هاترشح می شه و وظیفه کلیه است که انرا دفع کند و اگر مقدار آن بالاتر از حد نرمالباشد نشان از نارسایی در کلیه است و حتی گفت افرادی که یک کلیه دارند این مقدار بهسرعت افزایش پیدا می کند
ممنونم از جواب های خوب و دقیق شما عزیزان