sanazzzzz نوشته است: واقعا ازتون ممنونم راستش شما اولین و تنها کسانی هستین که من این موضوع را بهشون گفتم به خصوص اقای sami که کلی منو خندوندن به عنوان حق مشاوره براتون دعا می کنم
که همیشه موفق و خوشبخت باشین و هیچ وقت سرتون کلاه نذارن و با هاتون بازی نکنن
اتفاقا خودمم خیلی به این موضوع بهترین شانس های زندگی فکر کردم که وقتی باهاش دوست شدم 21 سالم بوده و الان 24 و 3 سال از بهترین زمان زندگیم یه جورایی هدر شده و این موضوع خیلی ناراحتم می کنه
راستش یه چیزی که منو تو این یه هفته که از ماجرا خبر دار شدم عذاب داده اینه که نمی تونم این قضیه رو برای هیچ کس تعریف کنم به دوستانم روم نمی شه بگم کسی که اون همه ازش تعریف می کردم این طوری از آب در اومده و به خانوادمم نمی تونم بگم چون می دونم خیلی ناراحت می شن البته الان خوشحالم که به شما گفتم و این قضیه از حالت راز بودن در اومد
ولش کن
برای کسی تعریف نکن ، بذار برای خودت بمونه
امروز دوستیا یجوری شده که اگر مشکلت رو تعریف کنی بجای اینکه آرومت کنن ، ببخشید اما کلی " خاک بر سرت " و " چقده خنگی " و ... از این چیزا هم بهت می گن و بعدشم توی هر مهمونی نقل مجلس می شی و خلاصه بیشتر مکدرت می کنن
دقیقا حس می کنم چی می گی ، چون خودمم گاهی دچار مشکلات این مدلی ( عاطفی فرضا ) شدم که نمی تونستم به کسی بگم و همین نگفتن ، اون موقع خیلی آزارم می داد . تنها موندنم آزار دهنده بود . مثل مرگه بدون شاهد تلخ بود ولی الان که مثلا 2 سال از جریان گذشته بخودم می گم چه خوب که نذاشتی کسی بفهمه چی شد ؟
همیشه توصیه نمی کنم توودار باشی اما اینمورد از اون مواردیه که بهتره درموردش با کسی حرف نزنی ، برای کسانی که در جریان هستند دلایل دیگری برای جدایی جور کن
آرامشتم هیچوقت از دست نده
همه ما تجربه های کما بیش تلخ روحی و عاطفی داشتیم
این قانون بازیه .
ضمنا شما 100 میلیونو بده بیاد ، بجاش من ، برای شما دعا می کنم ! دعام کجا بوده ؟!
موفق باشی