باید چه کار کنیم که در موقع نزدیکی از مقعد دچار درد نشویم
nooosh نوشته است: سلام؛
آقایون خواهش میکنم خودخواهی رو بذارید کنار و یه ذره هم به فکر سلامتی شریکتون باشید ....
فکر میکنم خیلیها با من هم عقیده باشن که این عمل یک رفتار بسیار خودخواهانه است چون همه ی مضراتش متوجه خانمهاست ...
nooosh نوشته است: سلام؛
آقایون خواهش میکنم خودخواهی رو بذارید کنار و یه ذره هم به فکر سلامتی شریکتون باشید ....
فکر میکنم خیلیها با من هم عقیده باشن که این عمل یک رفتار بسیار خودخواهانه است چون همه ی مضراتش متوجه خانمهاست ...
srp_nami نوشته است:nooosh نوشته است: سلام؛
درسته که این کار ضررهای زیادی داره ...
ولی این فقط اقایون نیستن که به این نوع رابطه علاقه نشون میدن . خیلی اوقات هم خانومها خواستار این رابطه ان...
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|