roshi_h نوشته است:
سلام و خسته نباشيد من در تاريخ 30 فروردين 86 ازدواج مي كنم. دو روز قبل تر تاريخ پريودي من است. براي به تاخير انداختنش بايد چه كاري انجام بدهم؟ آيا استفاده از قرص صحيح است؟ از چه تاريخي بايد شروع كنم؟تاريخ آخرين پريودي من 10 اسفند بوده
سوال ديگر اينكه تا كنون رابطه جنسی كامل و ورود نداشته ام . براي عدم ايجاد مشكل در شب عروسي چقدر زودتر اگر انجام شود درد و مشكلات كمتر است؟
ممنونم از كمك شما و راهنمائيتان
سلام،
شما می توانید از قرصهای ضدبارداری استفاده نمایید. تاریخهایی که ذکر کردید را زیاد متوجه نشدم اگر امکان دارد «اولین روز آخرین قاعدگی» و طول دوره های قاعدگی خود را ذکر کنید تا تاریخ دقیق را برای شما اعلام کنم. ولی به طور کلی در یک دوره قاعدگی 28 روزه اگر 7 روز اول را «روزهای خونریزی» فرض کنیم، شما می بایست از روز 8 استفاده از قرص را شروع کنید و تا زمانی که می خواهید خونریزی شما به تعویق افتد ادامه دهید، پس از قطع قرصها خونریزی در شما شروع خواهد شد. بسته های قرص ضد بارداری 21 عددی می باشد یعنی به طور معمول در کسانی که مس خواهند از این قرصها به عنوان وسیله جلوگیری استفاده کنند 7 روز پس از شورع خونریزی قرص را شروع کرده و 21 روز ادامه می دهند و پس از آن خونریزی ماه بعد در آنها اتفاق می افتد.
قبلا در مورد اتفاقاتی که در اولین نزدیکی به وقوع می پیوندد در همین سایت صحبت شده می توانید جستجو کنید.