شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

نگرانی از آینده

1. با سلام و تشکر از زحمات شما.
    من حدودا 2 سال بود مه استمنا میکردم والان 1 سال و نیم هست که کاملا ترک کرده ام و در این مدت ترک کم و بیش محتلم میشوم. کم کم علایم استمنا از قبیل کمر درد و لرزش دست دارد پدیدار می شود.
    میل جنسی ام کم شده است. شنیده ام که امسال ما زود انزال و بچه دار نمیشوند .خیلی نگرانگ.لطفا آگاهم کنید.
    سوال 2) آیا راه هایی برای پیشگیری از آثار استمنا هست؟ وچگونه میتوانمخود را همانند انسان معمولی کنم؟

2. با سلام
    دوست گرامی نگران نباش مشکلی نیست به مرور زمان وقتی ترشح هورمونها بالانس بشه،معضل شما هم برطرف میشه.ولی اگه خیلی نگرانی به یک اورولوژیست (متخصص کلیه و  مجاری ادرار) مراجعه کنید ضرری ندارد.
    موفق باشید

3. سلام به دکتر رهام و دوستان

بی مقدمه میرم سر اصل قضیه . من چندین سال هست که اعتیاد به استمنا دارم و معمولا هفته ای یکبار این کارئ انجام میدم . اینترنت رو زیاد گشت زدم برای پیدا کردن یه اطلاعات در این مورد . مطالب این سایت رو هم خوندم . من هیچ مشکل حادی از نظر بدنی برام پیش نیومده . سیاهی رفتم چشم هم به صورت خفیف دارم . اما مشکل حاد من از نظر روحی است . به هر دری زدم ترک کنم . حتی یک مدت زمانی هم به صورت هفتگی با نامزدم (دوست دخترم ) رابطه جنسی بدون دخول انجام دادیم تا بلکه این عادتمو ترک کنم که نشد که هیچی بلکه اون هم اضافه شد و از اون قضیه هم فشار روانی و عذاب وجدان شدیدی پیدا کردم و اون کارو دیگه انجام ندادم. ورزش کردم . به خدا نزدیک شدم . رژیم غذایی تنظیم کردم . هر کاری که تو اینترنت بهش اشاره شده کردم اما نشد . من خیلی خیلی غذاب روحی میکشم به قدری که در یک زمانی کاملا خودمو برای خودکشی آماده کرده بودم که با صحبت های نامزدم کمی آروم شدم . لطفا کمکم کنین

مشخصات من :

22 سال

مجرد (5 سال نامزد دارم و حدودا 1 سال رابطه جنسی بدون دخول داشتیم که به علت عذاب وجدان و به درخواست من این کارو ترک کردیم)

حدود 8 سال اعتیاد به استمنا

4. سلام

خودكشي به خاطر استمنا؟؟؟؟؟!!!!

به نظر من شما هيچ مشكلي نداريد فقط از نظر فكري به خودتون تلقين كرديد كه اعتياد به استمنا داريد

اگر نامزد داريد براي چي از داشتن رابطه احساس عذاب وجدان ميكنيد؟اسمش عذاب وجدان نيست
    شما احساس اذتي كه از خود ارضايي داريد رو در رابطه واقعي پيدا نميكنيد يا حداقل سعي نميكنيد كه پيدا كنيد
    همه راههايي كه امتحان كرديد درست اما از نظر فكري بهش وابسته هستيد

من پيشنهاد ميكنم رابطه تون رو با نامزدتون داشته باشيد
    روي فكرتون كار كنيد و هيچ وقت تنها نباشيد.تا فكر خود ارضايي مياد سراغتون به عذاب وجدان بعدش فكر كنيد و سريع از خلوت خودتون بيرون بياييد.
    من هميشه توصيه ميكنم ورزش ورزش ورزش ! معجزه ميكنه
    واقعا و با عشق ورزش كنيد همه انرژيتون رو صرف ورزش كنيد

و در پايان بازهم توصيه ميكنم با فكرتون مبارزه كنيد

موفق باشيد

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  5. با سلام
    دوست گرامی بنظرم شما هیچ مشکلی ندارید فقط در این مقطع، احساسی شدی !که عمدتاًبرای جوانان پیش میاد  و فکر کنم بعد از ازدواج حتماً خوب میشی زیاد نگران نباش ولی اگه فکر میکنی خیلی اذیت میشی به یک مشاور مراجعه کن انشالله معضل بر طرف میشه.
      موفق باشید.

تشکر شده توسط : 1 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید