با سلام اقای دکتر من هنگام نشستن بیضه هام درد میاد یعنی تا زمانی که ایستادم یا راه میرم مشکل ندارم ولی به محض نشستن روی صندلی یا روی زمین درد به سراغم میاد خواهشن راهنمایی کنید با تشکر
saeedcheraghi نوشته است: سلام : من 27 سال سن دارم و مجرد هستم .گاهي اوقات احساس درد در بيضه چپم دارم .در هنگام استحمام كه كيسه بيضه ها منبسط ميشود درون كيسه و سمت چپ يك رگ ضخيم و محسوسي مشاهده ميكنم ويا بهتر بگويم لمس ميكنم كه موقع دست زدن احساس كمي درد دارم .سونوگرافي انجام دادم ولي دكتر گفت همه چيز طبيعيه و علايمي دال بر واريكوسل ديده نميشود.ايا ممكن است دكتر در سونوگرافي دقت نكرده و يا دستگاه نتوانسته ان را رويت كنه.اين مشكل خيلي اعصاب و روان من رو تحت تاثير گذاشته .تقاضا دارم در اسرع وقت من را راهنمايي كنيد
ham135478 نوشته است: با سلام
من یک هفته پیش عمل واریکوسل دو طرفه شده ام ولی هنوزم رگهای زیادی در بیضه سمت چپ مشاهده میشه و همین موضوع منو بسیار نگران کرده و فکر میکنم هنوز واریکوسل دارم.
لطفا بفرمایید مشکلی هست یا خیر؟
biabangard نوشته است: سلام
چند روزيه بيضه راستم كمي دردناك شده، كليه راستم هم همراش درد ميكنه.استمنا هم كردم ولي فايده نداشت.
علت چيه؟
1011 نوشته است: سلام
من در سن 16 سالگی عمل واریکوسل انجام دادم الان چند سالی از عمل میگذره.
مثلا اگر 2 هفته از آخرین تخلیه منی گذشته باشه در زمان اوج شهوت درد بسیار شدیدی در ناحیه رگهای بیضه همراه با تورم در ناحیه بیضه و همچنین تورم در جای عمل احساس میکنم و اگر خالی نکنم(خود ارضایی)درد بیضه تا 1 روز هم طول میکشه اما بلافاصله بعد از خود ارضایی در حدود کمتر از 2 ساعت درد از بین میره.
این درد و تورم(در هنگام اوج شهوت) ممکنه مشکلش از کجا باشه؟
(قبلا این درد بیضه و تورم همراه با درد ناحیه پایین کمر بود اما الان حدود 1 سالی است که درد در ناحیه پایین کمر ندارم)
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|