جناب آقاي دكتر رهام صادقي
با سلام
از تدوين چنين سايت وابتكارجديد به جنايعالي تبريك ميگويم.
براي صرفه جويي در همه موارد از جمله بروز خستگي و وقت شما به طرح سئوال مي پردازم:
1-علائم سرطان مجاري ادارار و پروستات كدامند؟
2-در صورت بروز درد در اين ارگانها چقدر مسئله را بايد جدي گرفت؟
مدتها است از اين مسئله رنج ميبرم. امسال حاد تر شده و سال گذشته در پايان يك سفر از تركيه به
Interlal Hemroid مبتلا شدم البته خون دفع ميكردم كه تشخيص به Internal Hemroid داده شد. در فصل تابستان بيشتر به اين قبيل درد ها مبتلا هستم.
3-آيا(روش جديد) كپسول اندوسكپي در ايران وجود دارد؟و آيا ميتوان جايگزين اندوسكپي وكولون سكپي نمود؟آدرس موسسه يا دكتر هاي مربوط به اين موضوع چيست؟
4- آيا قبل از انجام كپسول اندوسكپي به اندوسكپي و كولون سكپي اوليه نياز است يا مستقيمآ ميتوان مبادرت به كپسول اندوسكپي نمود؟
5- 56=سن مرد=جنس و متاهل ميباشم
6-وزن= 84 كيلو گرم دور كمر 106=سانتيمتر ( PSA=3.8,)
(Fasting Blood suger =81)
( cholestrol=244 )
(Triglycerides 176 )
با سلام
از تدوين چنين سايت وابتكارجديد به جنايعالي تبريك ميگويم.
براي صرفه جويي در همه موارد از جمله بروز خستگي و وقت شما به طرح سئوال مي پردازم:
1-علائم سرطان مجاري ادارار و پروستات كدامند؟
2-در صورت بروز درد در اين ارگانها چقدر مسئله را بايد جدي گرفت؟
مدتها است از اين مسئله رنج ميبرم. امسال حاد تر شده و سال گذشته در پايان يك سفر از تركيه به
Interlal Hemroid مبتلا شدم البته خون دفع ميكردم كه تشخيص به Internal Hemroid داده شد. در فصل تابستان بيشتر به اين قبيل درد ها مبتلا هستم.
3-آيا(روش جديد) كپسول اندوسكپي در ايران وجود دارد؟و آيا ميتوان جايگزين اندوسكپي وكولون سكپي نمود؟آدرس موسسه يا دكتر هاي مربوط به اين موضوع چيست؟
4- آيا قبل از انجام كپسول اندوسكپي به اندوسكپي و كولون سكپي اوليه نياز است يا مستقيمآ ميتوان مبادرت به كپسول اندوسكپي نمود؟
5- 56=سن مرد=جنس و متاهل ميباشم
6-وزن= 84 كيلو گرم دور كمر 106=سانتيمتر ( PSA=3.8,)
(Fasting Blood suger =81)
( cholestrol=244 )
(Triglycerides 176 )
HDL=63 LDL=145.8 Ceatinine=1.1 Urea=40
در پايان از پاسخ سريع جنابعالي قبلا و قلبآ تشكر ميكنم.