سلام
برادرمن(26.5 ساله /دانشجو) مدتی است که دچار بیماری روانی شده است.
درابتداخواب نامنظم داشت/تلویزیون نمی دید/غذانمی خورد/ غالبادرازکش بودو حرف نمی زد...
گمان می کردیم افسردگی دارد...چون شکستهایی درزندگی داشت.
روانپزشک معالج وی قرصهایی بنام ریسپریدون و تری هگزفیندیل تجویز کرد.
قرصهارابه اکراه می خوردوازاستعمال انهاطفره می رفت.ومی گفت پزشک اشتباه تشخیص داده وووپزشک ها نمی فهمند...
به پزشکی دیگرمراجعه کردیم که تشخیص اسکیزوفرنی پارانوئیدداد.
قرصهای الانزاپین تجویز کرد...
بسیارکم خورد/قطع کرد/.....پزشک که چنین حالی رادیدوغذانخوردنهای اورا....امپول fluanxol,biperidonتجویز کرد که بعدازاین امپولهاحال عمومی وی کاملا متحول شدوپیشرفت کرد.
غذامی خورد/تلویزیون می بیند/فوتبال می بیندو حتی به ورزش هم رفت/دانشگاه هم می رود.
ولی قرصهای الانزاپین و والپروت سدیمی راکه پزشک تجویزکردنمی خورد.
دلیل اوهم این است که من بیمارنیستم.
وظاهراچنین است.
اماحرفهای عجیبی می زند....مثلاانگلیسهادرگلوی من دستگاه گذاشته اندوکنترلم می کنند که این کنترل ازدوران دبیرستان بوده است.
اردیبهشت ماه من مقام بالایی بدست می اورم.
همه اتفاقات اطراف رابه نوعی سیاسی می داند.
به سیاسیون مملکت بدبین است.
درباره عدد6 نفسیری عجیب دارد.
درباره رنگهاهم همچنین .... مثلارنگ زردنشانه شهوت است وهرکه پوشیده شهوانی /سبزهاطرفداررهبرندونارنجی هافرانسوی وووووووو
مدتی است باتجویزپزشک وبدون اطلاع وی قرص کلوزاپین درغذای وی می ریزیم ...
چه کنیم /???
برادرمن(26.5 ساله /دانشجو) مدتی است که دچار بیماری روانی شده است.
درابتداخواب نامنظم داشت/تلویزیون نمی دید/غذانمی خورد/ غالبادرازکش بودو حرف نمی زد...
گمان می کردیم افسردگی دارد...چون شکستهایی درزندگی داشت.
روانپزشک معالج وی قرصهایی بنام ریسپریدون و تری هگزفیندیل تجویز کرد.
قرصهارابه اکراه می خوردوازاستعمال انهاطفره می رفت.ومی گفت پزشک اشتباه تشخیص داده وووپزشک ها نمی فهمند...
به پزشکی دیگرمراجعه کردیم که تشخیص اسکیزوفرنی پارانوئیدداد.
قرصهای الانزاپین تجویز کرد...
بسیارکم خورد/قطع کرد/.....پزشک که چنین حالی رادیدوغذانخوردنهای اورا....امپول fluanxol,biperidonتجویز کرد که بعدازاین امپولهاحال عمومی وی کاملا متحول شدوپیشرفت کرد.
غذامی خورد/تلویزیون می بیند/فوتبال می بیندو حتی به ورزش هم رفت/دانشگاه هم می رود.
ولی قرصهای الانزاپین و والپروت سدیمی راکه پزشک تجویزکردنمی خورد.
دلیل اوهم این است که من بیمارنیستم.
وظاهراچنین است.
اماحرفهای عجیبی می زند....مثلاانگلیسهادرگلوی من دستگاه گذاشته اندوکنترلم می کنند که این کنترل ازدوران دبیرستان بوده است.
اردیبهشت ماه من مقام بالایی بدست می اورم.
همه اتفاقات اطراف رابه نوعی سیاسی می داند.
به سیاسیون مملکت بدبین است.
درباره عدد6 نفسیری عجیب دارد.
درباره رنگهاهم همچنین .... مثلارنگ زردنشانه شهوت است وهرکه پوشیده شهوانی /سبزهاطرفداررهبرندونارنجی هافرانسوی وووووووو
مدتی است باتجویزپزشک وبدون اطلاع وی قرص کلوزاپین درغذای وی می ریزیم ...
چه کنیم /???