mamar نوشته است: سلام
من حدود9 ماه هست که نامزد دارم.و فعلا تاریخ جشنمون مشخص نیست وتا6 ماه بعد از جشنمون بچه نمیخوایم.ما ازهمون ماه اول رابطه جنسی کامل انجام دادیم والان هم به صورت طبیعی جلوگیری میکنیم.میخواستم بدونم این نوع جلوگیری تو بچه دار شدن ما مشکلی ایجاد نمیکنه؟درضمن من حدود 2سال ونیم تحت نظر دکتر بودم چون پریود نا منظم داشتم و تشخیص دکتر کیست و تنبلی تخمدان بود.الان حدود 4ماه هست که خسته شدمو دیگه دکتر نرفتمو دوباره پریودم نامنظم شد با قطع کردن قرصها ولی خودم برای اطمینان رفتم سونو گرافی وگفت هیچ کیستی دیده نمیشه.ولی علت این بی نظمی رو نمیدونو .میخوام بدونم با این شرایط من برای بچه دار شدن مشکل دارم؟آقای دکتر ازتون خواهش میکنم خودتون بهم جواب بدید.اگرلطف کنید و زود بهم جواب بدبد ممنون میشم
سلام
روش جلوگیری طبیعی یا آمیزش منقطع برای بارداری های بعدی مشکلی پیش نمیاره اما درصد شکست بالایی داره و از این جهت روش خوبی برای جلوگیری محسوب نمیشه . پس توصیه من اینه که از کاندوم استفاده کنید
و در مورد اینکه دارو رو خود سرانه قطع کردید ، نظری ندارم . بهتر بود یعنی باید زیر نظر متخصص اینکار رو می کردید بخصوص که هنوزم قائدگیتون منظم نیست و باید علتش مشخص بشه . از کیست هم که نباشه ممکنه علت هورمونی داشته باشه و بهتره بدونید که در اغلب موارد قائدگی نامنظم یکی از موانع بارداری هست پس بهتره دنبال علت و درمانش باشید