شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

لکه های تیره روی الت

1. با سلام پسری 22 ساله هستم . در سن 4 5 سالگی مشکل بد ختنه شدن داشتم و قسمتی از پوست جدا نشده بود که ان مشکل را حل کردیم ولی تغریبا از همان زمان روی سر التم چند لکه تیره رنگ بوجود امد که خیلی کم برجسته هستند و هیچگونه درد یا سوزشی ندارند و تعداد انها هم تغییری نکرده . خودم فکر میکنم ممکنه بخاطر همون بد ختنه شدن باشه چون یادمه اون قسمتی که جدا نشده بود چرک کرده بود . کلا رنگ التم نسبت به قسمت بالاتر تیره تر  هست که فکر میکنم این هم به همون خاطر باشه ولی این لکه ها خیلی ناراحتم کرده میخواستم ببینم میشه دارویی تجویز کنید که واسه درمانش خوب باشه چون از مراجعه حضوری به پزشک تو این مورد خوشم نمیاد واسه همین نزدیک 15 سال نرفتم.ممنون میشم اگه نظرتونو همراه با داروهایی که فکر میکنید میتونه موثر باشه و بگید تا همشو امتحان کنم.فقط خواهش میکنم توصیه به مراجعه به پزشک نکنید.یک دنیا ممنون

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  2. سلام

منکه اگر دارویی هم مدنظرم باشه جرات ندارم به کسی که هیچ چیزی درباره اش نمی دونم توصیه کنم بخصوص که مشکل در ناحیه تناسلی هست . شما تنها کاری که می تونی بکنی همون مراجعه به متخصص هست و اگر نمی خوای اینکار رو بکنی رسما باید قید اصلاح شدن رو بزنی

ترمیم نامناسب زخم قطعا می تونه عامل بروز لک و برجستگی های سطحی باشه اما اگر این لکها روی کلاهک آلتتون هست اونوقت بنظر من خیلی به ختنه شدن ربطی نداره چون موقع ختنه شدن روی اون قسمت زخمی ایجاد نمیشه و اصلا با سر آلت کاری ندارند

به متخصص مراجعه کنید . تنها با ویزیت حضوری میشه به شما کمک کرد

تشکر شده توسط : 2 کاربر
  3. با سلام ببخشید ولی این که میفرمایید مراجعه حضوری لازمه ممکن هست که من یه عکس بفرستم که تشخیص ممکن بشه ؟ با تشکر

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  4. با سلام
    دوست گرامی در این دوره و زمونه ،دیگه این مسائل عادیست لذا به قول دوستمون جناب سامی بهترین کار،مراجعه به متخصص اورولوژ هست ضمناً فقط بادیدن هم نمیشه تشخیص درست داد باید حتماً معاینه کاملی صورت بپذیره، اصلاً نگران نباش و در اولین فرصت ممکن ،به دکتر که امین همه ماهاست ،مراجعه کن.
    موفق باشید.

تشکر شده توسط : 2 کاربر
  5. didi_2 نوشته است: با سلام ببخشید ولی این که میفرمایید مراجعه حضوری لازمه ممکن هست که من یه عکس بفرستم که تشخیص ممکن بشه ؟ با تشکر

سلام

خیر دوست من
    من نمی تونم بهت کمکی بکنم . از اونجایی که عکستون هم خاص هست ! می تونی از آقای دکتر صادقی بطور خصوصی بپرسی که آیا با فرستادن عکس میشه بهتون کمک کنن یا خیر . اگر پاسخ ایشون مثبت بود بعد اقدام کنید

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید