ببخشید شنیدم آب زرشک باعث شروع پریود میشه من که پریودم نامنظمه این موثره؟
Asal13 نوشته است: با سلام؛
من 28 ساله هستم و 3 سال عقد بودم و 2 سال است که ازدواج کرده ام. 3 سال است که قرص ال-دی مصرف می کنم(البت بدون تجویز پزشک). می خواستم بدانم که مصرف قرص را می توانم تا هر وقت بخواهم ادامه دهم یا اینکه در بارداری من ممکن است اشکال ایجاد کند. من تا حالا باردار نشده ام .( یعنی نخواستم که باردار شوم.) این را هم بگویم که در دوران مجردی همیشه 3 تا 4 روز دیرتر از 28 روز پریود می شدم که در دوره عقد که یکسال قرص مصرف نمی کردم به 8 تا 10 روز بعد از 28 روز رسید و این ترس از حاملگی در من بوجود می آورد که باعث شد من قرص را انتخاب کنم و منضم شوم و استرس من از بین برود. آیا مشکلی برای من بوجود نمی آید؟ متشکرم.
gagarin نوشته است: سلام من حدود 10 روز است که بجای اینکه پریود عادی بشم فقط دچار لکه بینی هستم لکه های خونی گاهی قرمز گاهی قهوه ای گاهی خون آبه حالت قطع و وصل میخواستم بدونم اگر ادامه پیدا کنه و این لکه بینی طول بکشه یا یکدفعه دچار خونریزی بشم اشکالی نداره ؟؟؟؟؟بعدش اینم بگم که روی آلتم یک چیز برجسته ای احساس میکنم که مثل یه جوش زیر پوستی بزرگ ولی بدون رنگ و بدون درد هست من میترسم که غده باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا به هم ربط دارن؟
تکلیف سوال اول چیه؟
با تشکر صمیمانه از شما
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|