سلام من دختری مجرد هستم که 20 سالمه حدود 1ماه قبل با دوست پسرم رابطه جنسی داشتم که 1بار 1روز بعد از اتمام پریودم و بار دوم 1هفته بعد الان حدود 20روز از زمان پریودم میگزره که به خاطره نگرانی که داشتم به یک متخصص مراجعه کردم دکتر قبل از معاینه من از من سوال کرد که ازدواج نکردم یا نامزد ندارم من هم جواب منفی دادم دکتر از من سنوگرافی کرد و گفت که رحم من هیچ موشکلی نداره ولی یک کیست بزرگ خارج از رحمم هست که به غیر از اب یک سری چیزهای دیگه هم داخلش هست دکتر یک سری قرص برای اینکه پریود بشم داد و یک ازمایش خون نوشت و یک سنوگرافی دگه که متوجه نوع کیست من بشن البته یک سری قرص دیگه هم داد که هفته ای یک بار بخورم.البته منی اون اقا فکر نمی کنم که داخل واژن من شده باشه حالا شما با فرض اینکه وارد شده بشه پاسخ بدین.
حالا سوال من از شما این که ایا ممکنه که دکتر با توجه به اینکه من مجردم خواسته باشن مطمئن بشن که من حاملگی خارج از رحم دارم یا نه واقعا من کیست دارم.ممنون میشم که حتما جوابمرو بدین من به شدت نگرانم.
با تشکر
حالا سوال من از شما این که ایا ممکنه که دکتر با توجه به اینکه من مجردم خواسته باشن مطمئن بشن که من حاملگی خارج از رحم دارم یا نه واقعا من کیست دارم.ممنون میشم که حتما جوابمرو بدین من به شدت نگرانم.
با تشکر