من 1 پسر هستم و هفتهای 1 بار با دست استمنا میکنم ایا این کار اشکال دارد ؟و چه فرقی با امیزش جنسی دارد؟لطفا راهنمایی کنید
aghamoj نوشته است: من 1 پسر هستم و هفتهای 1 بار با دست استمنا میکنم ایا این کار اشکال دارد ؟و چه فرقی با امیزش جنسی دارد؟لطفا راهنمایی کنید
hensidern نوشته است: خواهش می کنم دراین مورد بیشتر بگوئید یا مقاله علمی معرفی کنید.
همین موضوع اختلاف رابطه جنسی وخود ارضایی
hensidern نوشته است:
واینکه ایا خود ارضایی درکیفیت منی فرد بهنگام تولید مثل موثر است یاخیر؟
m-f-a نوشته است:با سلام خدمت شما دوست عزیزدرجایی خواندم که فردی که در حال استمنا هست چون تحت فشار روحی است که کارش زودتر تمام شود از ترس اینکه کسی او را ببیند یا در جریان کار او قرار بگیرد لذا به خود فشار می آورد تا کارش را تمام کند واین در دراز مدت برایش نهادینه میشود و هنگام ازدواج این شرطی برایش ماندگار هست و مغز او کشش لازم را ندارد تا بتواند دور به انزال برسد ولذا میبینیم که اکثر مردان (بلا نسبت همه)من جمله خود من از زود انزالی رنج میبرند و چون ذهن آنها به این نقطه رسیده که باید کار زود تمام شود لذا نارضایتیهای را برای فرد و شریک جنسی اش فراهم میآوردبنده به عنوان یک دوست وایرانی توصیه ای را بشما دارم :حد الامکان از دیدن صحنه های محرک دوری کنید/سخت است ولی غیر ممکن نیست*اگر امکان ازدواج هست آنرا از دست ندهیددر غیر اینصورت اسلام ازدواج موقت یا صیغه را راه حل میداند آن هم نه در دارز مدتخوشحال میشوم بتوانم کمکتان کنم این آیدی من هست در خدمت شما هستم www.matin_2011@yahoo.com
این را باید بگویم که فقط باید خودتان بخو اهید و تمام
marlin نوشته است: سلام من پسري 16 ساله ام و مدت چهار سال است كه خود ارضايي مي كنم البته اكنون در حال ترك هستم تقريبا روزي يك بار اين كار را انجام مي دادم اما الان ميخواستم بدونم 1- ايا عوارض جسمي ان از جمله لايه لايه شدن الت و ظاهر زشت الت تناسلي كه بر اثر خود ارضايي بيش از حد به وجود امده به حالت اوليه خود بر خواهد گشت و چه مدت طول ميكشد؟2- ايا در اينده و پس از ازدواج همسر من در اين رابطه چيزي خواهد فهميد با توجه به حالت الت تناسلي؟3- و ايا در زندگي زنا شويي دچار مشكل خواهم شد؟ لطفا جواب هر سوال را جداگانه بدهيد با سپاس فراوان
marlin نوشته است: سلام من پسري 16 ساله ام و مدت چهار سال است كه خود ارضايي مي كنم البته اكنون در حال ترك هستم تقريبا روزي يك بار اين كار را انجام مي دادم اما الان ميخواستم بدونم 1- ايا عوارض جسمي ان از جمله لايه لايه شدن الت و ظاهر زشت الت تناسلي كه بر اثر خود ارضايي بيش از حد به وجود امده به حالت اوليه خود بر خواهد گشت و چه مدت طول ميكشد؟2- ايا در اينده و پس از ازدواج همسر من در اين رابطه چيزي خواهد فهميد با توجه به حالت الت تناسلي؟3- و ايا در زندگي زنا شويي دچار مشكل خواهم شد؟ لطفا جواب هر سوال را جداگانه بدهيد با سپاس فراوان
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|