sarajoonjooni نوشته است:charlene نوشته است: سلام
من از حدود 6 ماه قبل به خاطر مشکل کیست تخمدان قرص سیپروترون کامپاند مصرف می کنم. در حال حاضر کیست بر طرف شده اما پزشک توصیه کرده مصرف این قرص ها ادامه پیدا کند. تا به حال هم این قرص ها هیچ عارضه ی منفی برای من نداشته.
من الان 1 ماه است که ازدواج کرده ام. برای جلوگیری از بارداری آیا مصرف همین قرص ها کفایت می کند؟ تا چه حد می توانم به این روش اطمینان کنم؟ و اینکه من این قرص ها را هر شب در ساعت معینی مصرف می کنم و چون عادت دارم هیچ وقت فراموش نمی کنم. آیا در فاصله ی این 24 ساعت بین مصرف این دو قرص هر زمان که آمیزش انجام شود این قرص ها از بروز بارداری جلوگیری خواهند کرد یا آمیزش باید در زمانی نزدیک به مصرف قرص صورت بگیرد؟
پیشاپیش از پاسختان ممنونم
با سلام
دوست عزيز قرص سيپتروترون كامپاند براي جلوگيري از بارداري استفاده نمي شه . همانطور كه مي دونيد كليه قرصهاي ضدبارداري 21 تايي هستند در صورتي كه اين قرص در بسته هاي 10 تايي موجوده و تا اونجايي كه من اطلاع دارم براي مواردي مثل درمان پرموئي هورموني هم استفاده مي شه و از عوارضش لكه بيني و كاهش خون پريود رو مي شه عنوان كرد . براي جلوگيري از بارداري از قرص هاي ضدبارداري مثل ديان كه عوارض كمتري نسبت به ديگر قرص هاي همنوعش داره استفاده كنيد
با سلام و عرض پوزش كه گفتم سيپتروترون كامپاند قرص ضدبارداري نيست :
موارد مصرف: اين دارو در درمان آكنهمقاوم به آنتيبيوتيكها درزنان و يا زنانيكه در ضمن درمان آكنه تمايل به استفادهاز داروهاي ضد بارداري خوراكي نيزدارند بكار ميرود. اين دارو همچنين دردرمان پرمويي وابسته به آندروژن درخانمها بكار ميرود.
مكانيسم اثر: اين تركيب داراي يك جزءآنتيآندروژني (سيپروترون) و يك جزءاستروژني (اتينيل استراديول) ميباشد.ضديت با آثار آندروژنها موجب كاهشترشح سبوم و يا كاهش رشد موهاميگردد. فعاليت پروژستيني سيپروترونو اثر استروژني اتينيلاستراديول نيز درجلوگيري از بارداري موثر واقع ميشود.
منبع :http://www.boali.com/drug/f15_4.htm<o></o>