با سلام خدمت همه دوستان گرامی.
من و همسرم مدتی پیش با پسری روبرو شدیم که اصطلاحا یک شخص تراجنسیتی بود.
یعنی دارای ظاهر سالم مردانه، ولی تمایل شدید به رفتار زنانه. دارای خانواده ایست که کاملا مخالف تغییر جنسیت هستند، پس این مسئله رو از اونها مخفی میکنه. ایشون 25 ساله هستن.
به گونه ای که در منزل شخصی خودش کاملا لباس زنانه می پوشه. متاسفانه یک بار دست به اقدامی غیر عاقلانه و تصمیم به برش آلت گرفته بود که همین امر باعث شد که پس از نجات ایشون و مراجعه به مرکز، من و شوهرم تصمیم بگیریم به ایشون کمک کنیم. سوالات زیادی رو از ما پرسید که برای همه اونها جوابی نداشتم. پس از شما کمک می گیرم:
1- ایشون برای بزرگ شدن سینه ها از قرص HD استفاده میکنن، آیا این عمل به اون کمکی می کنه؟
2- آیا مصرف HD عوارض عقیم شدن مردانه رو برای اون به همراه می آره؟
3- آیا محلی هست که در صورت طرد شدن از خانواده بتونه اونجا زندگی کنه؟
4- مصرف چه داروهایی بیشترین کمک رو با کمترین عوارض برای اون به همراه داره؟
5- آیا پس از تغییر جنسیت می تونه حامله بشه و بچه دار بشه؟
6- آیا صدای اون تغییر خواهد کرد؟
7- آیا پس از تغییر جنسیت قادر به انجام روابط زناشویی موفق خواهد بود؟
و این هم یه سوال از طرف خودم:
آیا داروهایی هست که ایشون رو تا حدودی به خواستش برسونه ولی در صورت عدم رضایت خانواده، قادر به برگشت پذیری باشه و عوارض عقیم شدن رو برای ایشون به همراه نداشته باشه؟
از همه دوستان پیشاپیش تشکر میکنم و امیدوارم که مقررات سایت رو نقض نکرده باشم.
من و همسرم مدتی پیش با پسری روبرو شدیم که اصطلاحا یک شخص تراجنسیتی بود.
یعنی دارای ظاهر سالم مردانه، ولی تمایل شدید به رفتار زنانه. دارای خانواده ایست که کاملا مخالف تغییر جنسیت هستند، پس این مسئله رو از اونها مخفی میکنه. ایشون 25 ساله هستن.
به گونه ای که در منزل شخصی خودش کاملا لباس زنانه می پوشه. متاسفانه یک بار دست به اقدامی غیر عاقلانه و تصمیم به برش آلت گرفته بود که همین امر باعث شد که پس از نجات ایشون و مراجعه به مرکز، من و شوهرم تصمیم بگیریم به ایشون کمک کنیم. سوالات زیادی رو از ما پرسید که برای همه اونها جوابی نداشتم. پس از شما کمک می گیرم:
1- ایشون برای بزرگ شدن سینه ها از قرص HD استفاده میکنن، آیا این عمل به اون کمکی می کنه؟
2- آیا مصرف HD عوارض عقیم شدن مردانه رو برای اون به همراه می آره؟
3- آیا محلی هست که در صورت طرد شدن از خانواده بتونه اونجا زندگی کنه؟
4- مصرف چه داروهایی بیشترین کمک رو با کمترین عوارض برای اون به همراه داره؟
5- آیا پس از تغییر جنسیت می تونه حامله بشه و بچه دار بشه؟
6- آیا صدای اون تغییر خواهد کرد؟
7- آیا پس از تغییر جنسیت قادر به انجام روابط زناشویی موفق خواهد بود؟
و این هم یه سوال از طرف خودم:
آیا داروهایی هست که ایشون رو تا حدودی به خواستش برسونه ولی در صورت عدم رضایت خانواده، قادر به برگشت پذیری باشه و عوارض عقیم شدن رو برای ایشون به همراه نداشته باشه؟
از همه دوستان پیشاپیش تشکر میکنم و امیدوارم که مقررات سایت رو نقض نکرده باشم.