سلام به تمامه دوستای گلم
من یک مشکلی دارم که دوستدارم کمکم کنین
چند وقتی هست که با یک پسر اشنا شدم که خیلی ازش خوشم میاد 14سال باهم اختلاف سن داریم.
من خیلی دوسش دارم و دوست داشتنمم ابراز میکنم ولی اون هیچوقت این کارو نکرده البته از لحاظ کلامی.
نمیدونم اون منو دوست نداره یا کلآ با ابراز دوستی کلامی مشکل داره؟چه جوری میشه فهمید که اون منو دوستداره یا اینکه می خواد از من سوءاستفاده کنه واسه من این مسئله خیلی مهمه چون اگه منو دوست نداشته باشه این منم که لطمه میخورم
ما زیاد با هم صحبت نمیکنیم فقط گهگاهی من میرم پیشش.
در ضمن اون سرش خیلی شلوغه.
من اونو خیلی دوست دارم ولی نمیخوام که دوستیم یکطرفه باشه میخواستم ببینم چه طوری میشه فهمید که اون منو دوست داره یا فقط میخواد که از من سوء استفاده کنه؟
چطوری میتونم که اونو به سمت خودم بکشم.
خواهش میکنم یکی جواب منو بده اخه 2-3بار این سوالو پرسیدم اما کسی جوابمو نداده.
در ضمن اون هم پزشکه هم استاد دانشگاست.
من یک مشکلی دارم که دوستدارم کمکم کنین
چند وقتی هست که با یک پسر اشنا شدم که خیلی ازش خوشم میاد 14سال باهم اختلاف سن داریم.
من خیلی دوسش دارم و دوست داشتنمم ابراز میکنم ولی اون هیچوقت این کارو نکرده البته از لحاظ کلامی.
نمیدونم اون منو دوست نداره یا کلآ با ابراز دوستی کلامی مشکل داره؟چه جوری میشه فهمید که اون منو دوستداره یا اینکه می خواد از من سوءاستفاده کنه واسه من این مسئله خیلی مهمه چون اگه منو دوست نداشته باشه این منم که لطمه میخورم
ما زیاد با هم صحبت نمیکنیم فقط گهگاهی من میرم پیشش.
در ضمن اون سرش خیلی شلوغه.
من اونو خیلی دوست دارم ولی نمیخوام که دوستیم یکطرفه باشه میخواستم ببینم چه طوری میشه فهمید که اون منو دوست داره یا فقط میخواد که از من سوء استفاده کنه؟
چطوری میتونم که اونو به سمت خودم بکشم.
خواهش میکنم یکی جواب منو بده اخه 2-3بار این سوالو پرسیدم اما کسی جوابمو نداده.
در ضمن اون هم پزشکه هم استاد دانشگاست.