sani_1365 نوشته است: من23فروردین یعنی (13پریود)رابطه جنسی مشکوک داشتم. شب ان روز (9ساعت بعد)2تا قرص HD بعد 12 ساعت باز هم 2 HD خوردم.31 پریود شدم.اما با زور.یعنی با پریدن ونوشیدن زعفرون.7روز پریود شدم.اما این ماه باید 30 میشدم اما نشدم.یعنی ممکن من حامله شده باشم؟چون بعضی ادما تو ماههای اول حاملگی پریود میشن.با وجود این که بچه دارن.البته اینم بگم که من پرده بکارت دارم. منی ریخته روی وازن.نه توی وازن
سلام،
با توجه به اینکه پس از انجام نزدیکی، در شما خونریزی ایجاد شده است پس قطعا باردار نمی باشید. تاخیر خونریزی در این ماه شاید به علل دیگر مثل تغییرات هورمونی یا استرس باشد.
به هیچ وجه پس از بارداری دوره های خونریزی همانند قبل از بارداری وجود ندارد و در صورتی که حین بارداری خونریزی دیده شوند علل دیگری دارد و می بایست توسط پزشک بررسی شود.
با توجه به اینکه پس از انجام نزدیکی، در شما خونریزی ایجاد شده است پس قطعا باردار نمی باشید. تاخیر خونریزی در این ماه شاید به علل دیگر مثل تغییرات هورمونی یا استرس باشد.
به هیچ وجه پس از بارداری دوره های خونریزی همانند قبل از بارداری وجود ندارد و در صورتی که حین بارداری خونریزی دیده شوند علل دیگری دارد و می بایست توسط پزشک بررسی شود.