لطفا یک تصویر واقعی (نه شماتیک)از پرده پاره شده و سالم نشون بدین.باور کنین این سوال بیشتر دخترای گروه.من به عنوان نماینده بچه ها از آقای دکتر خواهش میکنم این بزرگواری رو در حق ما انجام بدن.ممنونم
mahbanoojoon نوشته است: لطفا یک تصویر واقعی (نه شماتیک)از پرده پاره شده و سالم نشون بدین.باور کنین این سوال بیشتر دخترای گروه.من به عنوان نماینده بچه ها از آقای دکتر خواهش میکنم این بزرگواری رو در حق ما انجام بدن.ممنونم
shohre نوشته است: من نمیدونم چه جوری سوالمو مطرح کنم.غیر از این سوراخی که وسط پرده هست و دورتادورش پوشیدس آیا قسمتی از پرده بازه که وقتی فشار میاریم برای معاینه از هم باز میشه؟در مورد پرده حلقوی ساده این سوال رو می پرسم.اگه غیر سوراخ وسط پرده جایی از پرده از هم باز بشه یعنی پرده پاره شده؟
cheshmaneziba نوشته است: سلام من چند تا سوال دارم که همش یه جورایی به بکارت مربوط میشه پس همه رو همینجا می پرسم اول اینکه آیا سوراخ پرده ی حلقوی در همه یه اندازس؟یا کوچک و بزرگ داره؟بعد اینکه آیا خون دوران قاعدگی همیشه با لخته همراهه؟آخه من دوبار در 2دوره لخته های عجیب دیدم اولش ترسیدم یه چیزی شبیه پوستی که کش میاد فکر میکردم ماله پرده باشه اما وقتی دو بار این اتفاق افتاد فهمیدم چیز دیگست...سوال دیگم اینه که در عمل لابیا پلاستی آیا آسیبی به بکارت هم میرسه؟آخه شما گفتین بعداز لبهای کوچک قرار داره نمیدونم چرا احساس میکنم همه اشتباه میکنن یعنی پرده اونقدرا هم نزدیک نیست پس چرا میگن که باید آلت مرد حدودا 12سانت باشه یا گاهی شنیدم که تو بعضی ازدواج ها مردها نمیتونن دختری رو از باکره بودن دربیارن نمیدونم اینه ربطی به هم داره یا نه ولی احساس میکنم پرده عقب تر قرار داره وگرنه نمیگفتن که خودتون نمیتونید اونو ببینید و حتما باید پزشک با وسایل مخصوص خودش تشخیص بده!!!
shohre نوشته است: سلام
با تشکر از پاسخهای صمیمانه شما.
حدود سه سال پیش برای من اتفاقی افتاد تو حمام که همون لحظه خون نیومد.ولی بعد از دو ساعت خون ریزی داشتم.دقیقا فردای اون شب پیش پزشک زنان رفتم .معاینه شدم و ایشون گفتن که پرده کاملا سالمه و هیچ آسیبی ندیده .و خونریزی جلوی پردمه.ولی بعد از یک سال که به یه پزشک دیگه مراجعه کردم و برگه سلامت خواستم گفتن ساعت 7 پرده پارگی داره.پیش دکتر خودم برگشتم و جریان رو توضیح دادم.دکتر اولی که همون فرداش معاینه کرده بود گفت اون روز خون مردگی داخل پرده نبود و بیرون پرده خراشیده شده بود.این شکل پردته و اون روز همین شکلی بود.الانم هیمن شکلیه.من به حرف کدوم گوش بدم؟اگه فقط یک ساعت ازپرده پاره شده باشه احتیاجی به ترمیم هست؟با توجه به اینکه حلقوی سادس.
shohre نوشته است: سلام.واقعا از شما تشکر می کنم.منو از سر در گمی نجات دادین.ولی یه سوال .
آقای دکتر آیا من باز هم خونریزی دارم؟اگر ساعت 7 پاره شده باشه.پزشک متخصص زنان گفتن با توجه به آلت تناسلی مرد باز هم امکان خونریزی هست.میخواستم نظر شمارو بدونم اگه یه پارگی جزئی باشه بازهم خونریزی دارم؟من شنیدم که میگن اگر پارگی از بین ساعت سه تا 9 باشه یعنی بر اثر نزدیکی این پارگی ایجاد شده . و پارگی من در ساعت هفته.ولی من هیچ رابطه ای نداشتم و وقتی این اتفاق افتاد مادرم پشت در حمام ایستاده بود. آیا به من برگه سلامت میدن؟
setara_2 نوشته است: سلام آقای دکتر صادقی
از سایت بسیار خوبتان کمال تشکر و قدردانی را دارم واقعا ممنونم که به ما دخترا اجازه دادید سوالاتی را که براحتی نمی تونیم از کسی بپرسیم را از شما بپرسیم و پاسخ بگیریم آقای دکتر من تا به امروز از جایگاه پرده بکارت اطلاعی نداشتم و متاسفانه دچار خود ارضایی هستم 18 سالمه ودر سن 12-13 سالگی چند بار انگشت خودم رو داخل واژونم کردم ولی از آن سالها تا به امروز دیگه چیزی وارد نکردم ولی هنوز خود ارضایی خارج از واژون را دارم و الان می ترسم و فکر می کنم بکارتم رو از دست دادم و از این بابت خیلی ناامید هستم البته من تا به امروز شاهد هیچ خونریزی غیر عادی نبودم و در ضمن هیچ رابطه رابطه جنسیی نیز نداشتم حالا از شما می خوام یعنی خواهش میکنم بهم کمک کنید و بگید چطور میتونم خودم رو چک کنم و از وجود و یا عدم وجود بکارتم مطمعن شوم البته طبق روشی که گفتید یک بار سعی کردم خودم رو برسی کنم ولی چیزی سر در نیاوردم شروع از این قرار بود آینه بزرگی رو به دیوار تکیه دادم در مقابلش نشستم پاهام رو تا جایی که راحت بودم باز کردم و سعی کردم واژونم رو برسی کنم راحت بگم تنها تصویری که تونستم ببینم مانند تصویرهایی بود که برای معرفی انواع بکارتها نشان داده بودید همین البته داخل سوراخ واژونم رو اصلا نتونستم ببینم خیلی تنگ بود و اصلا نمی شد بازش کرد البته زیاد سعی نکردم و فقط تونستم همون تصویری رو که گفتم ببینم وچیزی شبه پرده ندیدم امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید که حتما همینطوره ولی وقتی پاهام رو جمع کردم واژونم یکم درد داشت اصلا باز کردن لبه های کوچک نیز یکم درد داشت واژونم آنقدر تنگ و خشک است که حتی با انگشت نیز با یکم درد میشه سوراخ واژونم رو لمس کرد البته طی خود ارضایی وقتی واژونم خیس میشه لمس کردن واژونم خیلی راحت و بدون درد است طبق آنچه ها که گفتم آقای دکتر ایرادهای کارم رو بگید وهمینطور بگید پرده رو باید داخل سوراخ واژونم جستجو کنم؟ و در صورت منفی بودن آیا ندیدن پرده به علت عدم تشخیص است یا عدم وجود؟در صورت لزوم یک بار دیگه مراحل تشخیص رو تو سایتتون بنویسید یا برام ایمیل کنید خواهش میکنم بهم جواب بدید فقط نگید باید به پزشک مراجعه کنی که اصلا برام میسر نیست ازتون خواهش میکنم کمکم کنید که واقعا تو شرایطی هستم که به راهنمایی هایتان احتیاج دارم جای همچین صحبتی نیست ولی ای کاش هیچوقت دچار خودارضایی نمیشدم واقعا چرا دخترا باید حتما بکارت داشته باشن مگه ما دخترا دل نداریم اگه از ترس پاره شدن بکارتمون خود ارضایی نکنیم و شرایط ازدواج را هم نداشته باشیم بنظرشما باید چی کار کنیم ؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|