شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

خارج شدن منی بعد از نزدیکی از واژن

1. 1366oo

کاربر نيمه فعال

کاربر نيمه فعال
    با سلام آیا این موضوع مشکلی برای بارداری ایجاد نمیکنه که بعد از نزدیکی با همسرم منی او از بدنم خارج شود البته من بعد از نزدیکی با گذاشتن پاهایم بالای صندلی به مدت 20دقیقه سعی میکنم این اتفاق نیفتد که در هر صورت صبح وقتی برای دستشویی میروم مقداری از منی که غلظت اولیه را ندارد از واژنم خارج میشود آیا امکان دارد که اصلا وارد رحمم نشود.همسرم معتقد که نباید پاهایم را بالا بگذارم چه کار کنم آخه من 1ساله که میخوام باردار بشم وبا وجود اینکه ظاهرا هیچ مشکلی وجود نداره ولی هنوز باردار نشدم گفتم شاید مشکل از اینجاست لطفا راهنمایی کنید

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  2. 1366oo نوشته است: با سلام آیا این موضوع مشکلی برای بارداری ایجاد نمیکنه که بعد از نزدیکی با همسرم منی او از بدنم خارج شود البته من بعد از نزدیکی با گذاشتن پاهایم بالای صندلی به مدت 20دقیقه سعی میکنم این اتفاق نیفتد که در هر صورت صبح وقتی برای دستشویی میروم مقداری از منی که غلظت اولیه را ندارد از واژنم خارج میشود آیا امکان دارد که اصلا وارد رحمم نشود.همسرم معتقد که نباید پاهایم را بالا بگذارم چه کار کنم آخه من 1ساله که میخوام باردار بشم وبا وجود اینکه ظاهرا هیچ مشکلی وجود نداره ولی هنوز باردار نشدم گفتم شاید مشکل از اینجاست لطفا راهنمایی کنید

سلام
    به سوالاتی مشابه سوال  شما بارها جواب داده شده (با یه سرچ کوچولو  به جواب میرسید) احتمال حذف سوال شما هستش.با این حال اسپرم فراتر از اینه که فکر بکنید.امدن بیرون منی از رحم کاملا  طبیعیه .
    موفق باشید

3. دوست عزیز اصلا نگران نباشید اسپرم زمانی که در محیط واژن قرار میگیرد حرکت به سمت جلو دارد وهمان زمان 20 دقیقه برای استراحت کافیست ومقداری که دفع میشود کاملا طبیعی است.

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید