من 25 سالمه و ازدواج نكردم و زود انزالي دارم
و هر يك ماه يكي دو بار محتلم ميشم آيا ربطي به انزال زود رس من دارد.
shokor نوشته است: من 25 سالمه و ازدواج نكردم و زود انزالي دارم
jiji نوشته است:shokor نوشته است: من 25 سالمه و ازدواج نكردم و زود انزالي دارم
سلام
زود انزالی ربطی به محتلم شدن نداره.و دو بار محتلم شدن در ماه هم طبیعیه.محتلم شدن زمانی هست که مقدار منی موجود در بدن از حدش زیاد بشه که اونوقت لبریز میشه و فرد محتلم میشه .خیلی ها هستند که در ماه بالای 3 یا 4 بار محتلم میشن.
موفق باشی
fade2black نوشته است: با سلام خدمت اساتید محترم
من یه سئوال داشتم اگه دوستان واقعا دلیل واقعیشو میدونن، ممنون میشم که پاسخ بدن. من الان 27 سالمه و کلا زیاد جنب نمیشم خیلی کم. خوشبختانه یا متاسفانه رابطه هم ندارم. از ماه رمضون پارسال به این طرف تا امسال که درس 1ساله اصلا جنب نشدم !
البته 6 ماهی میشه که واریکوسل عمل کردم اما این مشکل من به قبل این عمل بر میگرده. سئوالم اینکه دلیل عدم جنب شدن من چی میتونه باشه. خودم خیلی میترسم که سیستم تعطیل شده باشه. اصلا یه همچین چیزیو کسی از دوستان سراغ داره یا تجربه کرده. خودم که حقیقت خسته شدم. واقعا ممنون میشم اگه کسی از دوستان اطلاع داره راهنماییم کنه که مشکل من چی میتونه باشه . ممنون
rezasd نوشته است:fade2black نوشته است: با سلام خدمت اساتید محترم
من یه سئوال داشتم اگه دوستان واقعا دلیل واقعیشو میدونن، ممنون میشم که پاسخ بدن. من الان 27 سالمه و کلا زیاد جنب نمیشم خیلی کم. خوشبختانه یا متاسفانه رابطه هم ندارم. از ماه رمضون پارسال به این طرف تا امسال که درس 1ساله اصلا جنب نشدم !
البته 6 ماهی میشه که واریکوسل عمل کردم اما این مشکل من به قبل این عمل بر میگرده. سئوالم اینکه دلیل عدم جنب شدن من چی میتونه باشه. خودم خیلی میترسم که سیستم تعطیل شده باشه. اصلا یه همچین چیزیو کسی از دوستان سراغ داره یا تجربه کرده. خودم که حقیقت خسته شدم. واقعا ممنون میشم اگه کسی از دوستان اطلاع داره راهنماییم کنه که مشکل من چی میتونه باشه . ممنون
من یکی از دوستام میگفت چن ساله جنب نشده.سالمم هست
به نظرم هیچ لزومی نداره که حتما یه نفر جنب شه.
jiji نوشته است: سلام
حالا یه سوال خودم بپرسم
من از یکی شنیدم که میگفت زمانی که قراره محتلم بشه قبلش سمت راست پایین نافش درد میگیره و شب که میخوابه محتلم میشه و روز بعدش دردش میفته!!! ایا طبیعیه؟؟؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|