سلام دکتر رهام عزیز...من همچنان منتظر نطر شما و یا دوستان صاحب نظرتون هستم.....سوالم در انتهای صفحه ی 35 بع نام lgladis lمطرح شده ....قبلا از الطافتون نسبت به من و دیگران قدر دانی میکنم
lgladis نوشته است: سلام دکتر صادقی عزیز
1..به مدت 3 روز از مهبل نامزدم خون تازه دفع میشده البته بدون درد و مقدارش هم چند قطره در روز بوده البته این موضوع برای سال گذشته هست وبعد از برنامه ی کوهنوردی سنگین ....
لطفا تشخیص خودتون رو برام بنویسید ضمنا ایشون باکره هستند...
2..موضوع دیگه این هست که ایشون بعد از معاشقه که بدون دخول هست و به ارگاسم میرسند در ناحیه شکم و رحم دچار درد نیمه شدید میشن و نیم تا یک ساعت ادامه داره
..در این مورد هم مایل به دیدن نظر کارشناسانه ی شما هستم....
ایا در مورد اول ممکنه پرده از بین رفته باشه البته برای من داشتن یا نداشتن پرده یه عامل
بی ارزش هست ... من وفای یه زن بدون پرده ی خیابونی رو به 100 باکره ی قلابی(ترمیمی)
ترجیح میدم...(قابل توجه دختر خانومهائی که ادرس دکتر ترمیم میخوان)صداقت از باکره بودن
ارزشمند تره ...دختر باکره سهم پسر هست و امروزه تعداد پسر ها از دخترهائی که پرده ندارن
خیلی خیلی کمتر شده.... مذکر ها هم در اولین رابطه جنسیشون پسر بودن رو از دست میدن
من دختر نیستم اما عدالت رو برای همه یکسان میخوام .فارغ از جنسیت
به سوالاتم حواب بدین لطفا
kani نوشته است: سلام .من با نامزدم يك سال پيش ارتباط داشتم اما از هم جدا شديم و حالا به خاطر اينكه فاميل هستيم نميشه كسي از اين موضوع چيزي بفهمه.فقط خواهرم ميدونه و با خواهرم رفتم پيش ماما و براش تعريف كردم كه گفت حلقوي هست و بريدگي كوچيكي داري و از نظر من سالمهوگفت اگه ميخواي مطمئن شي برو پيش متخصص اما موضوع رو بهش نگو .من رفتم اما انقدر ترسيدم كه بهش گفتم من 2 بار نزديكي داشتم كه بعد از معاينه گفت ساييدگي داره و گواهي نميدم منم گفتم اگه ازدواج كنم چي كه گفتش اون موقع يه كاريش ميكنيم . م بازم رفتم پيش يه متخصص ديگه اما اين بار چيزي نگفتم كه گفت حلقوي هستش گفت كه 2تا بريدگي داره اما چون قرينه هست طبيعيه و پرده ات سالمه حالا من خيلي نگرانم چون ميخوام ازدواج كنم .و دقيقا نميدونم اخرش پرده م سالمه يا نه؟ به نظر شما ايا سالمه؟و يه سوال ديگه اينكه اگه كسي چند بار معاينه بشه امكان داره به پرده اسيب برسه؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|