من كاربر جديد هستم يك سوال از دكتر رهام صادقي داشتم من هميشه در حين نزديكي و به خصصوص بعد از نزديكي ترشحات زياد پنيري شكل و خارش دارم و لازم اينكه بگم معمولا" در نزديكي دستگاه تناسليم زخمي ميشه راه درمان اين مشكل رو بهم نشون بدين؟
mbbatman نوشته است: من كاربر جديد هستم يك سوال از دكتر رهام صادقي داشتم من هميشه در حين نزديكي و به خصصوص بعد از نزديكي ترشحات زياد پنيري شكل و خارش دارم و لازم اينكه بگم معمولا" در نزديكي دستگاه تناسليم زخمي ميشه راه درمان اين مشكل رو بهم نشون بدين؟
mbbatman نوشته است: من كاربر جديد هستم يك سوال از دكتر رهام صادقي داشتم من هميشه در حين نزديكي و به خصصوص بعد از نزديكي ترشحات زياد پنيري شكل و خارش دارم و لازم اينكه بگم معمولا" در نزديكي دستگاه تناسليم زخمي ميشه راه درمان اين مشكل رو بهم نشون بدين؟
sahba_28 نوشته است: سلام من زمان نزدیکی بعضی مواقع خیلی دیر ارضا میشو و بعضی مواقع هم اصلا نمیشم
البته نزدیکی به طور کامل و از واژن ننیست
میشه راهنمایی کنید ؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|