با سلام
نمیدونم که چه کسی این موضوع رو میخونه و بهش جواب میده اما روی سوال من با دکتر رهام صادقی هستش و این موضوع گرچه ممکنه خیلی مهم نباشه اما برای من که با اینهمه آرزو و البته ترس و دلهره این سوال رو مطرح میکنم بسیار حیاتیه
سوال:
من پسری 24 ساله هستم
خود ارضایی زیادی داشتم و دارم
تا حالا مشکلی در نعوظ و تحریک نداشتم
اما در این چند روز و به مدت کم احساس خودم اینه که آلت من حس قبلی رو نداره البته نع.ظ رو داره و انزال هم انجام میشه اما تنها مشکلی که منو نگران کرده اینه که سر آلت مثل گذشته حساس نیست و وقتی لمسش میکنم اون حسی رو که مثلا 3 روز پیش ایجاد میکرد رو بهم دست نمیده
البته خودم این احساس رو دارم که مقداری پوستش مکدر و ضمخت شده والا نمیدونم....
توروخدا منو راهنمایی کنید....
من در آینده نزدیکم قراره که ازدواج بکنم...
توروخدا منو راهنمایی بکنید و بگید که برای ازدواجم چطور خودم رو آماده کنم و از خودارشایی فاصله بگیرم
خیلی متشکرم و بدونید با همه امیدم در انتظار دیدن پاسخ شما هستم
طاها
نمیدونم که چه کسی این موضوع رو میخونه و بهش جواب میده اما روی سوال من با دکتر رهام صادقی هستش و این موضوع گرچه ممکنه خیلی مهم نباشه اما برای من که با اینهمه آرزو و البته ترس و دلهره این سوال رو مطرح میکنم بسیار حیاتیه
سوال:
من پسری 24 ساله هستم
خود ارضایی زیادی داشتم و دارم
تا حالا مشکلی در نعوظ و تحریک نداشتم
اما در این چند روز و به مدت کم احساس خودم اینه که آلت من حس قبلی رو نداره البته نع.ظ رو داره و انزال هم انجام میشه اما تنها مشکلی که منو نگران کرده اینه که سر آلت مثل گذشته حساس نیست و وقتی لمسش میکنم اون حسی رو که مثلا 3 روز پیش ایجاد میکرد رو بهم دست نمیده
البته خودم این احساس رو دارم که مقداری پوستش مکدر و ضمخت شده والا نمیدونم....
توروخدا منو راهنمایی کنید....
من در آینده نزدیکم قراره که ازدواج بکنم...
توروخدا منو راهنمایی بکنید و بگید که برای ازدواجم چطور خودم رو آماده کنم و از خودارشایی فاصله بگیرم
خیلی متشکرم و بدونید با همه امیدم در انتظار دیدن پاسخ شما هستم
طاها