nimak نوشته است: من یک سوالی داشتم بکارت وقتی زده میشه مگه خون نداره من وقتی دیدم یه مایع ژله ای سفید همراه با خون آبه میگن با اون دیدم که بیرون اومد یعنی خونی ندیدم میشه توضیح بدین من و نامزدم یخورده که نه خیلی خجالتی هستیم در باره این مسایل زیاد با کسی حرف نمیزنیم سوالات زیادی دارم نمیدونم کجا بگم فن بیان منم زیاد خوب نیست از سایت فقط بیرون نندازینم ممنون میشم منضور حرف بد نمیزنم اسمای رو که میگین زیاد نمیدونم مثل انزال یا خیلی چیزا مثال زدم که میشه گفت تو این موضوع من اسما کتابیشو زیاد نمیدونم
سلام دوست عزيز
فكر ميكنم براي شما كه اطلاعاتتون كمه و حتي براي كساني كه اطلاعاتشون زياده اين سايت پايگاه خيلي خوبيه تا بتونيم سوالهامون رو بدون هيچ خجالتي بپرسيم و براي خودمون و طرف مقابل خدايي نكرده دردس درست نكنيم
بهتون پيشنهاد ميكنم به فعاليتتون تو سايت ادامه بدهيد تا اطلاعاتتون زياد بشه .در مورد هر چيزي كه فكر ميكنيد نياز به دانستن داريد كافيه كلمه كليديش رو توي منوي جستجو تايپ كنيد اونوقت با ده ها مطلب آموزنده روبرو ميشيد.اين سايت رو به خانمتون هم معرفي كنيد.
و اما در مورد سوالي كه پرسيده بوديد من اينجور تفسير كردم كه ترشحات صورتي رنگ(ترشحات واژن با خون ) ديده شده
خوب اين چند حالت داره : اگر شما عمل دخول رو انجام داديد پس اين خون مربوط به پارگي بكارت هستش در غير اينصورت ممكنه بافتهاي اطراف واژن(آلت تناسلي خانمها) يا لبهاي واژن(اندان تناسلي خانهما) بوده باشه
همه پرده هاي بكارت خونريزي ندارند.بعضي از پرده ها از نوع حلقوي ارتجاعي هستند و خونريزي ندارند.بهتر است قبل از هر رابطه اي خانمها به يك پزشك مراجعه كنند تا از نوع بكارت خودشون آگاه بشوند و دستورات لازم رو براي رابطه جنسي بگيرند.
در هر صورت اميدوارم تا همينجا تونسته باشم كمكي كرده باشم
موفق باشيد