lale12345 نوشته است:
سلام
من چند روز قبل از پریودم یه رابطه ی سطحی با نامزدم داشتم و هیچکدوم ارضا هم نشدیم و من به خاطر کیست تخمدان از قرص اسپیرولاکتون استفاده میکنم پریود من حدود 5 روزه که عقب افتاده ایا این عقب افتادن پریودم مال قرصیه که مصرف میکنم یا احتمال بارداری وجود داره؟
اگر بعد از مصرف دیدروزسترون بازم پریود نشدم دلیلش حاملگیه؟
مرسی از کمکتون.
سلام
دیدروژسترون یك پروژسترون است. پروژستوژن یك هورمون ساختگی شبیه هورمون جنسی زنانه (پروژسترون) است. برای درمان تعدادی از ناراحتی های قاعدگی ناشی از كمبود این هورمون مصرف میشود مثل ناراحتی هایی چون اختلالات قاعدگی، قاعدگی های نامنظم و دردناك یا مجموعه نشانه های قبل از قاعدگی. دیدروژسترون همراه با یك استروژن به عنوان جایگزین هورمونی بعد از دوران یائسگی نیز تجویز میشود. گاهی اوقات آن را برای آندومتریوز و جلوگیری از سقط جنین در زنانی كه چند بار دچار سقط شده اند مصرف می كنند. این دارو بسته به نوع بیماری در روزهای مشخصی از سیكل ماهانه مصرف میشود.
دوست عزيز اگه سيكل ماهانه شما منظم هست معمولا تخمك گذاري در روزهاي 13،14يا 15 پريود انجام مي شه و 3روز قبل و بعد از اين تاريخ ها باز هم احتمال حاملگي زياده ، حالا خودتون حساب كنيد كي رابطه داشتين .
اگه انزال هم صورت نگرفته طبق گفته خودتون كه گفتيد هيچ كدوم ارضاء نشديد احتمال بارداري كمتره هرچند كه پيشاب هم حاوي اسپرمه و مي تونه باعث بارداري بشه .
عقب افتادن مي تونه بدليل استرس شما باشه ، به هرحال با آزمايش خون خيالتون راحت مي شه .
براي پريود شدن معمولا پزشك 2آمپول
پروژسترون رو بطور همزمان تجويز مي كنه كه چند روز بعد به شرط اينكه باردار نباشيد پريود اتفاق مي افته ، مصرف قرص
پروژسترون و ديدروژسترون براي منظم كردن پريود هست و با خوردن يك قرص شما پريود نمي شيد (دوره اي هست و بسته به نوع بيماري در روزهاي مشخصي از سيكل ماهانه مصرف مي شه ، پس شما كه پريود نشدين نمي تونين استفاده كنين)