سلام دوستان
ایا با فشار اب روی قسمت بالایی الت ممکنه پرده بکارت اسیب ببینه؟
ممنون از راهنمایتون
ممنون از راهنمایتون
lale12345 نوشته است: سلام دوستان
ممنون از راهنمایتون
lilit نوشته است: سلام . میخواستم بدونم راسته که میگن بعد از پارگی پرده تغیراتی توی صورت رخ میده؟مثل چشم و...
noor67 نوشته است: سلام ايا واقعا خودارضاى به بكارت اسيب ميرسونه...من فكر نمى كنم.....من ده سالم كه بود وقتى داشتم بازى مى كردم خوردم زمين دستكاه تناسليم خورد روى يه اهن وخون امد من دقيق ان صحنه را به ياد ندارم......اما يادمه خاله ومامانم ترسيده بودند...ومن تا مدت ها مريض شدم ايا به نظر شما....بكارت من اسيب ديده
bazegar نوشته است: سلام به همه دوستان واقعا چه سایت خوبی است که جای تقدیر داره
من یه جوان 22 ساله که با تلاش خیلی زیاد وارد عرصه بازیگری شدم وشاید همه شما مرا دیده باشید ولی خوبیه اینجا اینکه نمی تونه یقین داشتهباشه که من کی هستم و البته اصلا هم مهم نیست.
در هر صورت من یه مشکل خیلی بزرگ دارم که خوشحال می شم کمکم کنید.
من 4سال پیش(قبل از داشتن شهرت) با دختری هم سن وسال خودم رابطه داشتمکه بعد از مدتی رابطه جنسی هم برقرار کردیم تا اینکه در یکی از این ارتباطها بعد از اینکه کارمان تمام شد آخر شب تماس گرفت وگفت که لباس زیرش خونیشده. راستش را بخواهید خیلی ترسیده بودیم به خاطر همین با اسرار خودش قطعرابطه کردیم.البته من مطمئن بودم که دخول نکردم و رابطه ما سطحی بوده وزمان نزدیکی اصلا خونی در کار نبود ولی نمیدانستیم که برای چی بعد از تمامشدن کار، خونریزی داشته است.
و حالا اصل مشکل اینجاست که ایشون بعد از این همه مدت و البته باتوجه به موقعیت بنده،ادعا می کنند که من حتما باید به خواستگاری ایشانبروم و درغیر اینصورت آبروی من را میبرد؟حال آنکه توی این مدت بنده ازارتباط ایشان با چند نفر دیگر با خبر بوده ام.
دوستان عزیز آیا راهی است ایشون بتواند ثابت کند که من این کار راکردهام؟آیا امکان دارد که پرده بکارت بعد از تمام شدن کار پاره شود؟آیا ازلحاظ علمی میتوان تاریخ ÷اره شدن پرده بکارت را تشخیص داد؟یا شخصی کهاینکار را کرده؟
خلاصه داره ازمن بدجوری باج میگیره ؟در هر صورت من چکار کنم
راستی از خانم jooojooo تشکر می کنم
1333 نوشته است:noor67 نوشته است: سلام ايا واقعا خودارضاى به بكارت اسيب ميرسونه...من فكر نمى كنم.....من ده سالم كه بود وقتى داشتم بازى مى كردم خوردم زمين دستكاه تناسليم خورد روى يه اهن وخون امد من دقيق ان صحنه را به ياد ندارم......اما يادمه خاله ومامانم ترسيده بودند...ومن تا مدت ها مريض شدم ايا به نظر شما....بكارت من اسيب ديده
فکر نکنم چون دختر خاله من هم دقیقا همین مشکل رو داشت و البته تمام فامیل فکر می کردند که پرده بکارتش زایل شده ولی در نهایت در شب حجله هیچ مشکلی نداشت و بکارتش سالم بود. راستی من هم یک سوال دارم
برادرم 3 ساله که ازدواج کرده ولی هنوز نتونسته پرده همسرش را پاره کنه و تنها دلیلی که اینکار انجام نمی شه به خاطر درد شدیدی که همسرش زمان دخول داره تا جایی که باعث شده برادرم علی رغم میلش سراغ دوست دخترهای بی بکارتش برود و از این لحاظ هم کلی عذاب وجدان گرفته،خواهشا اگه چیزی هست که درد فرو رفتن آلت را در بدن زن کم میکند به من اطلاع دهید
bazegar نوشته است: سلام به همه دوستان واقعا چه سایت خوبی است که جای تقدیر داره
من یه جوان 22 ساله که با تلاش خیلی زیاد وارد عرصه بازیگری شدم وشاید همه شما مرا دیده باشید ولی خوبیه اینجا اینکه نمی تونه یقین داشتهباشه که من کی هستم و البته اصلا هم مهم نیست.
در هر صورت من یه مشکل خیلی بزرگ دارم که خوشحال می شم کمکم کنید.
من 4سال پیش(قبل از داشتن شهرت) با دختری هم سن وسال خودم رابطه داشتمکه بعد از مدتی رابطه جنسی هم برقرار کردیم تا اینکه در یکی از این ارتباطها بعد از اینکه کارمان تمام شد آخر شب تماس گرفت وگفت که لباس زیرش خونیشده. راستش را بخواهید خیلی ترسیده بودیم به خاطر همین با اسرار خودش قطعرابطه کردیم.البته من مطمئن بودم که دخول نکردم و رابطه ما سطحی بوده وزمان نزدیکی اصلا خونی در کار نبود ولی نمیدانستیم که برای چی بعد از تمامشدن کار، خونریزی داشته است.
و حالا اصل مشکل اینجاست که ایشون بعد از این همه مدت و البته باتوجه به موقعیت بنده،ادعا می کنند که من حتما باید به خواستگاری ایشانبروم و درغیر اینصورت آبروی من را میبرد؟حال آنکه توی این مدت بنده ازارتباط ایشان با چند نفر دیگر با خبر بوده ام.
دوستان عزیز آیا راهی است ایشون بتواند ثابت کند که من این کار راکردهام؟آیا امکان دارد که پرده بکارت بعد از تمام شدن کار پاره شود؟آیا ازلحاظ علمی میتوان تاریخ ÷اره شدن پرده بکارت را تشخیص داد؟یا شخصی کهاینکار را کرده؟
خلاصه داره ازمن بدجوری باج میگیره ؟در هر صورت من چکار کنم
راستی از خانم jooojooo تشکر می کنم
qenari نوشته است: سلام.
ما ۸ ماهه که عقد کردیم. خانومم اوایل میگفت نزدیکی از واژن به دلیل بکارت باشه بعد عروسی. یکم بحث کردیم و من رفتم پیش مشاور و بم گفت تا زمان آغاز زندگی مشترک بش وقت بده. قبول کردم با اینکه واقعا از نظرم غیر عاقلانه و توهین آمیز بود. به دلایلی به خارج از کشور سفر کردم و همسرم به من پیوست بی اینکه عروسی کرده باشیم. با اینکه داریم زندگی میکنیم باهم ایشون هنوز همون حرف قبلی رو تکرار میکنه و منم تصمیم گرفتم نزدیکی نکنیم تا زمان عروسی. از این ماجرا ۲ ماه میگذره و داریم به مشکل میخوریم. چیکار کنیم؟
عروسی ما قراره بیش از یک ساله دیگه باشه...
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|