m_s_m نوشته است:hamed-infinit نوشته است:m_s_m نوشته است: من در روز 9 پریود نزدیکی داشتم.بعد 4تا ال دی و 12 ساعت بعد 4تای دیگه خوردم.الان 5روز از نزدیکیم میگذره لکه بینی دارم!چرا؟ لکه قرمز هم هست نه قهوه ای!کمرم هم گاهی تیر میکشه مثل قبل پریود! میخوام بدونم آیا با اینکه روش اورژانسی رو درست انجام دادم بازهم احتمال شک هست؟اونم روز نهم؟
با سلام خدمت شما کاربر گرامی
در پاسخ به سوال شما باید گفت که استفاده از روش اورژانسی از بارداری جلوگیری کرده و همراه با خونریزی (شدید یا ضعیف)
میباشد. رنگ لکه های خون نیز همواره یکسان نیست، و رنگ آن متغیر است. در آخر اینکه شما باردار نستید و در آن شک نکنید.
موفق و پیروز باشید.
ببخشید ولی من دارم سکته میکنم! برا اینکه امروز زنگ زدم به یه خانوم دکتری ایشون گفتن این روش اورژانسی اصلا" نمیشه روش اطمینان کرد!! دیشب فقط لکه بینی داشتم ولی امروز قشنگ مثل روز اول پریود که خونریزی کمی داریم اونطوری خونریزی دارم! کمرم هم خیلی درد میکنه دقیقق" مثل اینکه دوباره پریود شده باشم.آیا میشه واقعا" خیالم راحت باشه که باردار نیستم؟دیشب اصلا" نخوابیدم.تورو خدا یکی کمک کنه.
سلام
دوست عزيز خيالتون راحت باشه و اصلا به خودتون نگراني راه نديد ، ببينيد بارداري زماني اتفاق مي افته كه تخمك گذاري انجام شده باشه و اگر پريود شما منظم باشه روزهاي پرخطر روزهاي 12تا 14 پريود و 3روز قبل و بعد از اين روزها هست ، شما گفتيد فرداي پاك شدنتون نزديكي داشتيد ، احتمال بارداري بسيار ضعيفه نزديك صفر .
در ضمن با استفاده از روش اورژانسي كه درست هم استفاده شده ديگه بارداري منتفيه ، درسته كه در مورد هيچ چيز بطور قطعي نمي شه صحبت كرد و هميشه يه درصد شكستي وجود داره ، ولي با شروع لكه بيني و خونريزي كه با خوردن قرص هاي اورژانسي جلو افتاده ديگه جايي براي نگراني و استرس وجود نداره .
موفق و پيروز باشيد .