بنام خدا
با سلام و عرض ادب
من موارد زيادي در مورد پارگي و ازاله بكارت و نحوه معاشقه و غيره در سايت مطالعه كردم وليدر مورد من اين سوالات واسم پيش اومد كه خواهشا بفرمائيد مشكل كجاست
اولا نوع پرده به گفته متخصص حلقوي بود و متخصص گفته بود كمترين درد و خونريزي رو همسرم خواهد داشت خوب در شب زفاف در ماه عسل در خيال راحت اقدام به اولين دخول كردم اول احساس كردم كمي همسرم درد داره كه ظاهرا بايستي طبيعي باشه البته از كاندوم و لوبريكات و يه ژل بي حسي كه متخصص داده بود استفاده كرديم و معاشقه هم داشتيم اما چشمتون روز بد نبينه تموم حرفها دروغ بود - دراصل خانم داشتن درد رو تحمل مي كردن دردي در حد غير قابل تحمل تا حدي كه حتي متوجه شدم بخاطر درد راضي نيست آلتم رو بيرون بيارم يا تكونش بدم از طرف ديگه هم موقع خروج اون انگار دست بريده شده جوره كه بمقدار زياد خون جاري و خارج شد - تاچند ساعن نذاشتم از جاش تكون بخوره بعد كه دستشويي و حمام رفت باز خون مي اومد
خب مگه حلقوي اينقدر درد و خونريزي داره
در ثاني در دفعات بعد خانم درد خيلي كمتري داشت ولي نه من و نه خانم احساس لذتي نمي برديم - من كه اصلا متوجه نميشدم كي وارد ميشه و اصلا انزالي يا تحريكي هم در هر دوي ما موقعي دخول يا موقعي كه آلت در واژن هست مشاهده نكرديم
در بار دوم به اندازه بسيار كم خون اومد به اندازه شايد ناخن انگشت كوچك پا- درد هم خيلي كمتر بود مخصوصا موقع فشار داردن فقط درد داشت ولي باز انزال و تحريكي در كار نبود در اين بار كه سه روز بعد اولي بود نيز از كاندوم و لوبريكات و ژل بي حسي استفاده كردم
لطفا بفرمائيد مشكل كجاست
ممنون