]از اینجا بگم که حدود 6 ماه پیش با دختری (نامزد کنونیم) تو دانشگاه آشنا شدم (هم سن خودم) که رابطه ی دوستی ما شروع شد که کم کم به عشق و عاشقی رسید
متاسفانه بعد از گذشت چیزی حدود 3 ماه رابطه ی ما از بوسه ها به رابطه ی جنسی (بدون دخول) رسید
از اونجایی که تنفر شدیدی دارم از رابطه ای که دختر بخواد با پسری داشته باشه نه با حس شهوت و... بلکه صرفآ جهت جلوگیری از جدایی یا دوست داشتن شخص مقابل و ... پس از یه دعوای منجر به جدایی تن به این رابطه (جنسی) داد که با قسم ها و... گفت که خودم خواستم و ترس از جدایی نبوده (که میدونم دروغ میگه)
من رابطه ام رو شروع کردم با اون شخص که بنا به اضطراب هایی که داشت (طبق گفته ی خودش) نه تنها مسلمآ به ارضاع نمیرسید بلکه حس شهوتناکی هم نداشت ....
تمام چیزهایی که ازش تنفر داشتم کم کم به سرم اومد ... مثل:
رابطه جنسی به اجبار
شهوتی نبودن در رابطه (همون بی احساسی)
بدون میل انجام دادن خیلی از کارها
دنبال کردن موضوع فقط بعد از خواست تو
و....
و حالا بعد از چند دقیقه از رابطه به اوج عصبانیت میرسم و دست میشکم ...
دیگه نمیتونم حسمو بهش درست کنم ... هر چیزی که با رابطه ی جنسی بین ما ختم بشه با عصبانیت من رو به رو میشه
میخواد حضوری باشه رابطه و یا میخواد تلفنی یا هر چیزی
لازم به ذکره که ضمن اطلاع والدین قصد ازدواج در آینده رو داریم و اینم بگم جز این مشکلی در رابطمون نداریم
خواهش میکنم فقط کمک کنید نه سرزنش یا هر چیزی
چیکار کنم
متاسفانه بعد از گذشت چیزی حدود 3 ماه رابطه ی ما از بوسه ها به رابطه ی جنسی (بدون دخول) رسید
از اونجایی که تنفر شدیدی دارم از رابطه ای که دختر بخواد با پسری داشته باشه نه با حس شهوت و... بلکه صرفآ جهت جلوگیری از جدایی یا دوست داشتن شخص مقابل و ... پس از یه دعوای منجر به جدایی تن به این رابطه (جنسی) داد که با قسم ها و... گفت که خودم خواستم و ترس از جدایی نبوده (که میدونم دروغ میگه)
من رابطه ام رو شروع کردم با اون شخص که بنا به اضطراب هایی که داشت (طبق گفته ی خودش) نه تنها مسلمآ به ارضاع نمیرسید بلکه حس شهوتناکی هم نداشت ....
تمام چیزهایی که ازش تنفر داشتم کم کم به سرم اومد ... مثل:
رابطه جنسی به اجبار
شهوتی نبودن در رابطه (همون بی احساسی)
بدون میل انجام دادن خیلی از کارها
دنبال کردن موضوع فقط بعد از خواست تو
و....
و حالا بعد از چند دقیقه از رابطه به اوج عصبانیت میرسم و دست میشکم ...
دیگه نمیتونم حسمو بهش درست کنم ... هر چیزی که با رابطه ی جنسی بین ما ختم بشه با عصبانیت من رو به رو میشه
میخواد حضوری باشه رابطه و یا میخواد تلفنی یا هر چیزی
لازم به ذکره که ضمن اطلاع والدین قصد ازدواج در آینده رو داریم و اینم بگم جز این مشکلی در رابطمون نداریم
خواهش میکنم فقط کمک کنید نه سرزنش یا هر چیزی
چیکار کنم