NASIMAK نوشته است: مرسي سارا جون .
يه سوال ديگه .
ترشحات پنيري شكل سفيد رنگ نشون دهنده عفونت ؟
سلام
دوست عزیز اگر ترشحات به صورتی که ذکر کردید باشد نشانه عفونت قارچی می باشد .در ضمن این ترشحات معملا همراه با خارش می باشد.
يه سوال ديگه .
يه سوال ديگه .
NASIMAK نوشته است: نه شيما جون من اصلا" خارش ندارم يعني اصلا" تا حالا نداشتم .
البته كاملا" سفت نيست يه مقدار رقيق.
البته هميشه نيست ها معمولا" يك هفته بعد از پريودم اين موضوع برام پيش مياد .
mangisoo نوشته است: سلام. من به مدت 5 ماه هر روز صبح دمای بدنم رو اندازه می گرفتم و دقیقا روز تخمک گذاری با افزایش دمای بدنم مشخص می شد البته ترشحات شبیه سفیده تخم مرغ هم بود و درد کمی در سمت راست یا چپ زیر شکم. به دلیل اقدام به بارداری نزدیکی یک شب در میان انجام می شد. اما تا الان باردار نشده ام. در ماه جاری دمای بدنم نیم درجه جهش ناگهانی داشت اما ترشحاتی نبود. پریود 10 روز بعد از جهت نااگهانی دمای بدن(تخمک گذاری )شروع شد.
1- آیا فاصله 10 روز از تخمگ گذاری پریود شدن غیر طبیعی است.
2-آیا با در دست داشتن تمامی مشخصات تغییرات بدن عدم بارداری نگران کننده است.
3-آیا بهتر است آزمایشهای مختلف را انجام دهیم تا نگرانی وجود نداشته باشد.
ممنون می شم جواب بدین.
NASIMAK نوشته است: نه شيما جون من اصلا" خارش ندارم يعني اصلا" تا حالا نداشتم .
البته كاملا" سفت نيست يه مقدار رقيق.
البته هميشه نيست ها معمولا" يك هفته بعد از پريودم اين موضوع برام پيش مياد .
shabnamjan نوشته است: سلام.من روز17 آبان ماه آخرین پریودم بوده.روز 29 آبان و14 آذر ماه نزدیکی سطحی داشتم ومنی تماس مستقیم با واژنم نداشت.طبق روال هر ماه و دوره های 28 روزه 15 آذر باید پریود می شدم که نشدم و بخاطر نگرانی از بارداری روز 21 آذر آزمایش بتا دادم که منفی بوده.
دو روزه که سمت راست زیر شکمم درد می کنه وسینه هام هم در دناک شده.می خواستم بدونم علت چی می تونه باشه؟آیا هنوز هم ممکنه باردار باشم؟
shabnamjan نوشته است: سلام.من روز17 آبان ماه آخرین پریودم بوده.روز 29 آبان و14 آذر ماه نزدیکی سطحی داشتم ومنی تماس مستقیم با واژنم نداشت.طبق روال هر ماه و دوره های 28 روزه 15 آذر باید پریود می شدم که نشدم و بخاطر نگرانی از بارداری روز 21 آذر آزمایش بتا دادم که منفی بوده.
دو روزه که سمت راست زیر شکمم درد می کنه وسینه هام هم در دناک شده.می خواستم بدونم علت چی می تونه باشه؟آیا هنوز هم ممکنه باردار باشم؟
amin82 نوشته است: سلام.
اگه فردی تقریبا 72 ساعت بعد از تزدیکی بدون کاندوم اگه 4 تا قرص Ld استفاده کنه و 12 ساعت بعد 3تا LD داشته باشه و مصرف کنه امکان بارداری هست؟
لطفا منو راهنمائی کنید.
ممنون.
amin82 نوشته است: سلام.
اگه فردی تقریبا 72 ساعت بعد از تزدیکی بدون کاندوم اگه 4 تا قرص Ld استفاده کنه و 12 ساعت بعد 3تا LD داشته باشه و مصرف کنه امکان بارداری هست؟
لطفا منو راهنمائی کنید.
ممنون.
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|