سلام
من 20 سال سن دارم
پدر بزرگم دچار کانسر (سرطان) معده هستند ، و همینطور برادرشون هم به همین علت فوت شدند.
از طفی خالم مبتلا به کانسر سینه هستند<و مادر بزرگ ایشون هم به همین علت از دنیا رفتند.
میخواستم بدونم احتمال مبتلا دن من به کدام یک از این ها بیشتره؟
ممنون از همه
بیایید باور کنیم تا خدا نخواهد برگی از درخت به زمین نمی افتد
سرطان لزوماً ارثي نيست, ولي ممكن است بعضي از انواع سرطان ها مانند سرطان پستان, روده بزرگ و يا نوعي از سرطان پوست در بعضي از خانواده ها بيشتر مشاهده شود. در اين قبيل موارد بعضي از عوامل خطر ساز مانند استعمال دخانيات , رژيم غذايي پر چرب, مشكلات هورموني و قرار گرفتن در معرض عوامل مستعد كننده در محيط كار, ممكن است خطر ابتلا به اين بيماري را افزايش دهند. در خانواده هايي كه در آنها, اين نوع سرطان ها مشاهده شده است, اطرافيان آنها نياز به مراقبت بيشتري دارند.
sara_k_h نوشته است:
سلام
من 20 سال سن دارم
پدر بزرگم دچار کانسر (سرطان) معده هستند ، و همینطور برادرشون هم به همین علت فوت شدند.
از طفی خالم مبتلا به کانسر سینه هستند<و مادر بزرگ ایشون هم به همین علت از دنیا رفتند.
میخواستم بدونم احتمال مبتلا دن من به کدام یک از این ها بیشتره؟
ممنون از همه
بیایید باور کنیم تا خدا نخواهد برگی از درخت به زمین نمی افتد
سلام،
همانطور که در بالا هم گفته شده باید نوع بدخیمی مشخص باشد تا بتوان در مورد ارثی بودن آن نظر داد، اما در مورد سرطان پستان با توجه به اینکه در خانواده شما موردی پیدا شده می بایست در همین سنین به پزشک مراجعه نمایید تا یک بررسی پایه در مورد شما انجام شود و از آن پس هم با نظر پزشک معالجتان می بایست به طور منظم ماموگرافی انجام دهید.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریتو با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::.
.::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::.