ayoot نوشته است: سلام
من با دوستم یک بار 13 آذر و یکبار 17 آذر رابطه داشتم دوستم باکره هست و در رابطه اولی من 1-2 ساعت قبلش استمنا کرده بودم و نیم ساعت قبل رابطه دستشویی رفته بودم ولی در حین رابطه چند باری آلتم رو روی آلت ایشون کشیدم ولی متوجه نشدم که پیش آب اومده از من یا نه و سوال ام اینه آیا ممکن اسپرم که به پوست سر التم بوده با تماس با آب واژن فعال بشه؟ و احتمال بارداری هست خشک بوده سر آلتم حتی دستشویی آبرو هم روش گرفته بودم در ضمن منی روی شکمشون ریخته شد و پایین نریخت 5 دقیقه بعدشم رفت دست شویی
سوال دوم - با توجه به اینکه ایشون دوره ماهیانشون 21 روز هست اغلب ولی ماهه قبل یک هفته پریودشون عقب افتاده بود و 6 آذر ماه پریود ماه قبلشون تمام شده بود یعنی 13 آذر یک هفته از آخرین روز پریودشون میگذشت می خواستم بیبنم آیا در روز های تخمک گذاری بوده رابطمون یا نه آیا احتمال بارداری در هر دودفه بوده یا نه ( دفعه دوم ارتباط از پشت بود ولی بازم هیچی از منی روی بدن ایشون نریخت شاید یک قطره که اونم دور بود به واژن و پاک کردیم سریع.
درضمن دوستم به دلیل اینکه مامانش میفهمید نمیتونست قرص بخوره و نمینونه هم آزمایش بده
میخواستم بیبنیم چقدر احتمال بارداری هست
دو تا سوالمو اگه میشه جدا جواب بدید
دارم از استرس میمیرم
احتمال بارداری در حد صفره چون منی در جایی که بتونه وارد رحم بشه نبوده و پیش آب هم احتمال داره که حاوی اسپرم باشه ولی احتمال داره !
17 آذر روز پر خطر بوده که شما میگید که کاملا منی دور بوده پس نگران نباشید
البته قرص هم اگه میخورد کسی نمیفهمید ! دلیلی نداشت که کسی بفهمه !
احتمال بارداری 0
مردم 4 ماه تلاش میکنن نمیشه ! چرا همه اینقدر حساس اند !