سلام دوستان
یه سوال دیگه
Baby check تقریبا بعد از 2 ماه از رابطه نتیجه رو نشون میده ؟
یه سوال دیگه
nadia_2 نوشته است: سلام
من حدو د 2 ماهه كه از قرص ال دي استفاده مي كنم. و تا چند سال آينده هم قصد بچه دار شدن ندارم. مي خواستم بدانم كه مصرف طولاني مدت اين قرص مشكلي ايجاد مي كند يا نه؟
متشكرم
solin نوشته است: سلام دوستان
یه سوال دیگه
icenight نوشته است: من 20 آبان آخرین پریودم بود و روز 12و 15 و 16 نزدیکی داشتم که باعث شد منی داخل ریخته بشه.
و الان 10 روز از زمان پریودم میگذره 7 و 8 و 9 روز گذشته از پریودمبا بی بی چک تست کردم تو هر سه روز مثبت بود البته درد سینه هام خیلیشدیده تا حدی که وقتی میخوام بخوابم درد میکنه.میخواستم بدونم تا چه حدمیتونم به بی بی چک اعتماد کنم.دکترم گفت یقینا حامله ام ولی من هنوزنتونستم این و باور کنم.میخوام قبل از دونستن نتیجه آژمایش شما خیالم وراحت کنین.تکرر ادراری و حالت تهوع بدون استفراغ هم دارم.
و یه سوال دیگه اینه که آیاقرصهای مدروکسی پروژسترون باعث دوقلو زایی میشن چون من تا ماه پیش از اینقرصها استفاده میکردم.
بازم ممنونم و خیلی نگرانم.
ممنون میشم اگه سریع جواب بدین و من و از دودلی در بیارین.
Arash247 نوشته است: سالام من چند روز پیش با نامزدم زابطه داشتم ولی دخول صورت نگرفت ولی مقداری از منی بر روی آلت همسرم ریخت ولی ما زود چاکش کردیم و بعدم با آب شستم میخواستم بدونم امکان بارداری وجو داره
lililili نوشته است: سلام
نميدونستم سوالم رو كجا بايد مطرح ميكردم، براي همين اينجا ميگم
نامزدم ديشب تلفني از من خواست كه رابطه جنسي با دوست پسراي قبليمو براش تعريف كنم تا ارضا بشه خيلي ناراحت شدم نميدونستم بايد چه جوابي بدم آخرشم با ناراحتي از هم خدافظي كرديم. نميدونم بايد چه برخوردي باهاش بكنم. (دوستش دارم). گفتم اينجا شايد كسي بتونه باهام همفكري كنه
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|